Кастингите в новия сезон на „Гласът на България“ са в

...
Кастингите в новия сезон на „Гласът на България“ са в
Коментари Харесай

Кастингите в Гласът на България са в разгара си - slava.bg

Кастингите в новия сезон на „ Гласът на България “ са в разгара си, само че към момента нищо не е решено, тъй като борбата за купата “Глас на България” и премията от 50 хиляди лв. занапред следва. Тази неделя тъкмо в 20:00 ч., почитателите на музикалното шоу по bTV ще се насладят на нова доза превъзходни гласове, на хора с чудни истории и вдъхновяващи послания. Конкуренцията сред треньорите ще се ускори още повече, само че редом с това и удоволствието им от ролята да са треньори - ще пораства. Хъсът за победа ще се усеща все по-осезаемо, а Любо Киров даже ще показа, че “умира от кеф” и му става все по-интересно в този пъстър свят от гласове и облици.

Въпреки, че до в този момент бе блокиран цели три пъти, Любо е треньорът, който към този момент има в тима си 8 превъзходни гласове. “Имам персони, имам хора, които мечтаят да се занимават с музика и да са на сцената. Внимавайте, в моя тим става рисково!”, ще се закани с усмивка той.
Галена обаче му „ диша във врата “ и може да се похвали също с 8 пъстри, богати и неповторими гласове. “Очертава се мощен тим, пъстър, надарен и на първо място - жаден за победа”, няма да отстъпи и тя. В разгара на кастингите гласовете в тима на DARA са тъкмо 6, а Иван Лечев е събрал 7 мощни гласове.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР