Кастингите на тъмно в петия сезон на Гласът на България

...
Кастингите на тъмно в петия сезон на Гласът на България
Коментари Харесай

Бесарабска българка взриви сцената на Гласът на България

Кастингите на мрачно в петия сезон на Гласът на България по бТВ са към своя край, като всеки един от четиримата треньори към този момент има по 10 или 11 от вероятни 12 артисти в тима си, с които да продължи към идващия стадий на шоуто – вокалните дуели.

Тази неделя, когато е последнят кастинг, Графа и Поли би трябвало да бъдат много прецизни в избора си, защото могат да привлекат при себе си единствено по още един претендент. Камелия към този момент съумя да завоюва две страхотни певици – Гергана Великова от Бургас и Виктория Войтович от Молдова, която развълнува всички с признанието за огромната си обич към родината ни. Бесарабската българка взриви сцената на Гласът на България с прочувствено осъществяване на националната ария Ах, къде е мойто либе.

Още с първия изпят звук, Камелия натисна бутона желая те, а малко по-късно образецът й последваха и останалите треньори. Иван Лечев притегли в тима си пеещия артист Георги Николов, който описа, че е имал достойнството освен да се снима във филм на Люк Бесон, само че и персонално да се запознае с него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР