Каспер Шмайхел изигра поредния си много силен мач и имаше

...
Каспер Шмайхел изигра поредния си много силен мач и имаше
Коментари Харесай

Шмайхел спаси Лестър срещу Бърнли

Каспер Шмайхел изигра следващия си доста мощен мач и имаше сериозен принос да завоюва точка от гостуването си на. Срещата приключи 1:1, а вратарят направи серия от блестящи спасявани.

Домакините поведоха още в четвъртата минута, когато откри резултата. Той се възползва от неприятно подаване на Чудхури, открадна му топката, преодоля защитник и заби топката в мрежата. изравни в 34-ата минута. Той се разписа с удар от воле.

Доброто показване на Ихеаначо идва в прецизен миг за Лестър, защото и са контузени, а неотдавна се завърна след дълго неявяване.

И двата тима имаха шансове да завоюват, само че двамата вратари и Шмейхел бяха на равнище. Датчанинът направи впечатляващи спасявания след удари с глава на и. Двата тима удариха и по една греда през второто полувреме. за Бърнли и за гостите с удар от границата на наказателното поле.

Лестър е на трета позиция, само че не може да си разрешава да губи доста точки, защото е преследван от тимове като,, и. Бърнли е с шест точки над зоната на изпадащите.


Премиър лийг 29 кръг, сряда 3 март  Бърнли 1:1краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР