Късо съединение подпали жилище в Асеновград миналия петък. От дома

...
Късо съединение подпали жилище в Асеновград миналия петък. От дома
Коментари Харесай

Пожарникари спасиха дома на асеновградчанин. Той им благодари!

Късо съединяване подпали жилище в Асеновград предишния петък. От дома на улица „ Цар Освободител “ се стелел гъст пушек, а пристигналите огнеборци потушили стихията за броени минути.

Тяхната работа е оценена от пострадалия асеновградчанин, който се обръща с благодарствено писмо към чиновниците на промяна.

„ Професията и трудовият ми стаж са свързани със строителство и употреба на високоволтови ел.уредби и мога да преценява високото майсторство на чиновниците Ви и Ви апелирам да предадете моята признателност за отличната работа! “- написа инж. Георги Попов.

Благодарностите са предадени на чиновниците, пишат на страницата РД " " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Пловдив. Те разкриват, че случая е станал към 20 часа в петъчната вечер. А за благополучие вредите са минимални.

" Благодарността към нашето огнено семейство е за пожарникарите: Николай Вълканов, Милко Милев, Васил Маринов, Добромир Панев и Калин Боруков и дежурната промяна в действен център- инспекторите Александър Колев, Георги Георгиев и Васил Керезиев ", пишат от РД " " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -Пловдив.

Това е следващият случай, в който пожарникари от региона се намесват, помагайки на локалните поданици. Събота огнеборци избавиха стара жена, която висеше от парапета на жилището си. 78-годишната жена страда от сериозна форма на деменция и даже не е схванала по какъв начин се е озовала в безпомощната обстановка.

Дни преди този момент пловдивски огнеборци се притекоха на помощ на пенсионер, чиято кола пропадна в канал. Тогава чиновниците повдигнаха колата и и по този начин я освободиха.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР