Късно вечерта на 5 януари украинските военни атакуваха военното летище

...
Късно вечерта на 5 януари украинските военни атакуваха военното летище
Коментари Харесай

ВСУ удариха руското военно летище Саки в Крим

Късно вечерта на 5 януари украинските военни нападнаха военното летище Саки, което се намира във краткотрайно окупирания Крим. " 43-и унищожителен авиационен полк служи като гръбнак на авиационната група, подкрепяща съветските войски в Южна Украйна. Въоръжен е с бомбардировачи Су-24 и изтребители Су-30 ", написа кримският Telegram-канал " Крымский ветер ". Изданието заяви за минимум 10 детонации. 
 

 
Около 23:45 часа се чуха минимум пет детонации във краткотрайно окупирания град Евпатория и региона към града, заяви локален гражданин пред Suspilne.
 
" Военновъздушните сили на Въоръжените сили на Украйна удариха летището в Саки на територията на краткотрайно окупирания Крим. Имаше още един противников команден пункт ". Това заяви в Telegram командирът на Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна Микола Олешчук.
 
Командирът означи, че силите за защита са блъснали команден пункт на летището в Саки, което се намира покрай село Новофедоровка в западната част на Крим. Успешната интервенция е осъществена с помощта на работата на украинските водачи. Командирът на Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна им благодари за работата.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР