Късно снощи Общинската избирателна комисия (ОИК) е взела решение относно

...
Късно снощи Общинската избирателна комисия (ОИК) е взела решение относно
Коментари Харесай

Махат ли кмета на Варна: Отговорът от Маршаловите острови дойде

Късно нощес Общинската изборна комисия (ОИК) е взела решение по отношение на проблем, обвързван с кмета на Варна Благомир Коцев, съобщи Варна 24.

Решение № 295 на ОИК - Варна засяга постъпил сигнал с искане за инспекция на допустима несъответственост на Благомир Рубинов Коцев, като кмет на община Варна, заради присъединяване в комерсиалното сдружение Aspen Maritime Investment Inc.,  записано на Маршаловите острови.

Възоснова на това ОИК - Варна насочи искане за информация до Търговския указател на Маршаловите острови, по отношение на данни за сдружението Aspen Maritime Investment Inc.

С входящ № 478/07.02.2024 година от Търговския указател на Маршаловите острови в ОИК - Варна е постъпил отговор с данни за горното сдружение и копие от формален документ за отменяне на регистрацията му на 28 ноември 2017 година

ОИК - Варна като взе поради че регистрацията на сдружението Aspen Maritime Investment Inc. е анулирана преди датата на оповестяването за определен за кмет на община Варна на Благомир Рубинов Коцев, не открива съществуване на условия за предварително преустановяване на пълномощията му.

Заради това ОИК – Варна реши: Отказва предварително преустановяване на пълномощията на Благомир Рубинов Коцев като кмет на община Варна, по отношение на събитията визирани в сигнал с вх.№ 468/25.01.2024 година свързани с комерсиално сдружение Aspen Maritime Investment Inc.

Решението предстои на обжалване в 7 дневен период пред Административен съд - Варна на съображение чл.459 от ИК.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР