Късно снощи Наполи претърпя поредно ново поражение в домакинството си

...
Късно снощи Наполи претърпя поредно ново поражение в домакинството си
Коментари Харесай

Хвича се извини за поражението от Милан и се закани, че Наполи ще се завърне по-силен

Късно нощес Наполи претърпя следващо ново проваляне в семейството си на Милан в реванш от четвъртфиналните конфликти в Шампионската лига и отпадна от конкуренцията. Един от посочените за антигерои на “партенопеите ” бе една от звездите на отбора през сезона - Хвича Кварцхелия, който пропусна и дузпа при закъснение на неговия отбор с 1:0. Грузинецът даде обещание да се поучи от грешките си завбъдеще. 
 Милан удържа Наполи и се класира за 13-ия си полуфинал в ШЛ Милан удържа Наполи и се класира за 13-ия си полуфинал в ШЛ
“Фенове, не можах да ви направя щастливи. Боли ме да ви виждам по какъв начин плачете. Ще дам всичко от себе си, с цел да се поуча от този опит. Обещавам, че ще се завърнем по-силни. Съжалявам доста и съм доста признателен за вашата поддръжка, която усещам във всяка секунда! Обичам ви и давам обещание, че ще се завърнем по-силни. Остават още доста мачове, тъй че фантазията продължава, ” написа грузинското крило в “Инстаграм ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР