Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус

...
Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус
Коментари Харесай

Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

Късно нощес бяха изтеглени печелившите на премиите в Турбо Бонус играта на. Късметлия от Перник завоюва Голямата премия -стилен и мощен, първокласен състезателен автомобил. Други 10 клиенти на компанията пък завоюваха парични награди от по 5 000 лева

Тегленето на печелившите бе кулминационната точка на Турбо Бонус играта, която стартира при започване на октомври и добави страстта от заниманията в игралните зали на WINBET в цялата страна.

В рамките на играта, клиентите получаваха талони за присъединяване в разпределението на премиите според от своята игрова интензивност. Спечелването на джакпот или mysterybonus добавяше спомагателни талони за присъединяване в тегленето, както и играта с лична електронна карта WINBET.

Забавленията и изненадите в игралните зали на WINBET ще продължат и през новата 2023 година Пълна информация за настоящите
джакпоти и промоции в тях е налична на.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.
 Ранното погашение на облаги зарадва заложилите за победа на Аржентина на уеб страницата на WINBET
Ранното погашение на облаги зарадва заложилите за победа на Аржентина на уеб страницата на WINBET

Печалбите на стотици клиенти бяха изплатени още в 36-та минута на мача

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР