Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци спечели първата топ печалба

...
Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци спечели първата топ печалба
Коментари Харесай

Първи милионер от новия билет „Американски долари“

Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци завоюва първата топ облага от 1 000 000 лв. от билет „ Американски долари “. Тя стана десетият милионер от Национална лотария от началото на годината и вторият през октомври.

Преди броени дни играта „ Лото 6 от 47 “ донесе 2 000 000 лв. на щастливеца Йордан Стоилов от Благоевград, оповестиха от Национална
лотария.

Анна е на 55 години и сега е безработна. Тя е закупила късметлийския билет от град Баня, а по-късно с щерка ѝ са го изтрили и са попаднали на страхотната облага. Щастливото число, което им донасe 1 000 000 лв., е 59.

Радостното събитие се случва броени дни преди рождения ден на двете дами, които честват на една и съща дата. 

„ Много се зарадвах, когато видях облагата. Трябваше ми време, с цел да осъзная какво се случва “, сподели разчувстваната участничка. Тя показа, че откакто шансът я е споходил с голямата сума, към този момент ще може да си разреши мечтаните екскурзии. „ Имам огромно предпочитание да отида в Италия и да посетя град Модена “, сподели щастливката. С облагата Анна планува и да купи апартамент на щерка си. „ Пожелавам на всички да са живи и здрави, и да изпитат това благополучие, което изпитах аз “, сподели най-новият милионер.
Със супер билета „ Американски долари “ Национална
лотария търси още 17 милионери. В него има 3 ТОП облаги по 3 000 000 лв. и още 14 облаги по 1 000 000 лв.. 

Билети на Национална
лотария могат да бъдат закупени в комерсиалната мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Хенди, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, Net 1, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, Триумф, HIT, СиБиЕс, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР