Късметът на поп фолк певицата Луна може да се усмихне

...
Късметът на поп фолк певицата Луна може да се усмихне
Коментари Харесай

Луна получи неприлично предложение за... секс

Късметът на поп фолк певицата Луна може да се усмихне в любовен проект, в случай че в действителност е такава тигрица в леглото, за каквато се показва в общественото пространство.

Ретро чалга звездата получи много вулгарно предложение за секс в Instagram, само че наподобява няма срещу то да стои на стената ѝ. Явно е поласкана от откровението на човек с много мръснишки прякор.

Изпълнителката на " Бягайте крачета " насочи специфични благодарности към своите почитатели в обществената мрежа за хубавите думи, които пишат към нея. Сред тези мнения съзряхме и много лют, който гласи директното: " Искам да те любя ", а създателят е прибавил и няколко сърчица към желанието си.

 Луна получи непристойно предложение за... секс
За разлика от колежките си в сектора, Луна не е премахнала поста, само че не го е и коментирала. Не знаем дали сред двамата не се води загадка преписка за разискване на детайлностите.

Факт е, че Луна крие същинските си години, само че продължава да впечатлява със плътно тяло, което буди удивление и измежду младите ѝ колежки. Чалга звездата от години съблюдава непоколебим хранителен режим, а в това време призна, че си е махала и плаващите ребра, с цел да има тънка талия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР