Къщата в Ню Йорк, в която Доналд Тръмп е живял

...
Къщата в Ню Йорк, в която Доналд Тръмп е живял
Коментари Харесай

Продават къщата на Тръмп на цена колкото вила в "Бояна"... ВИДЕО

Къщата в Ню Йорк, в която Доналд Тръмп е живял като дете, още веднъж е на пазара.

Домът на президента на Съединени американски щати към този момент е сменял притежателите си два пъти от 2016 година насам. Но този път организацията за недвижими парцели, която се занимава с продажбата, насочи зов непосредствено към почитателите на президента - да купят къщата на невижданата цена от 3 милиона $ и да му я предложат като подарък.

Всъщност за тази цена може да се откри къща и в България, да вземем за пример в "Бояна ".

Във вторник организация Paramount Realty започва набиране на средства в уеб страницата за многочислени вложители с дребни суми GoFundMe, призовавайки почитателите на Тръмп да дадат своя принос. Ако парите бъдат събрани, къщата ще бъде подарена на отиващия си президент.

Агенцията неотдавна се опита да продаде къщата, намираща се в богатия квартал Jamaica Estates в „ Куинс”, Ню Йорк, за 3 милиона $ на типичен търгове, само че без триумф. Но по-късно тя излезе със тактиката за краудфандинг, която „ в никакъв случай не е правена до момента “, сподели сътрудникът за недвижими парцели на Миша Хагани пред AФП.

"По-вероятно е един милион хора, които обичат Тръмп, да дадат по три $, а не богат покупател, който да извади три милиона ", сподели той.

Възоснова на критериите за недвижими парцели, имитацията на старинна къща с пет спални и четири бани - където Тръмп е живял до четиригодишна възраст, когато фамилията се реалокира в по-богат дом наоколо - надали коства повече от 1 милион $.

Но "нематериалната й стойност " я прави "уникална”, твърди Хагани.



Къщата е продадена за 2,14 милиона $ през март 2017 година, малко откакто Тръмп встъпи в служба. И в този момент, когато някогашният магнат на недвижими парцели е на път да напусне Белия дом през януари, пазаруването на къщата е "почти като признателност или подарък от тези, които го обичат ", изясни Хагани.

Тръмп, който смени местоживеенето си от Ню Йорк във Флорида през октомври 2019 година, не е съветван за плана за къщата, добави сътрудникът по недвижими парцели.

Дори в случай че към този момент не желае къщата - макар че сподели, че би желал да я купи, когато тя излезе в продажба през 2016 година - почитателите му не биха вложили за нищо: на страницата GoFundMe се показва, че къщата ще отиде за благотворителна организация по желание на Тръмп.

И в случай че не избере благотворителна организация, „ ще създадем асортимент вместо него “, сподели Хагани.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР