Къщата на "ВИП Брадър" бе разтърсена от нов скандал между

...
Къщата на "ВИП Брадър" бе разтърсена от нов скандал между
Коментари Харесай

Мария: Не ме интересува, дори ако бъркам на Алекс в ан*лната жлеза

Къщата на "ВИП Брадър " бе разтърсена от нов скандал сред фолк дивата Мария и Алекс Богданска, които към този момент намерено не могат да се понасят. Причината - Даниел Петканов. В последните дни журналистът е доста непосредствен с изпълнителката, като това явно не понася на шавливата Алекс, която евентуално към момента не е спряла да изпитва усеща към някогашния си.

Припомняме, че през вчерашния ден Мария съобщи, че е повече от Богданска. "Виж, какво, миличка. До този миг с Дани и с теб се държах еднообразно. Аз няма да спра да упражнявам с Дани, или да си поддържам връзка с него поради теб. Но ти прекъсна връзката посред ни ", изсъска фолкаджийката. "Това, че една дама поддържа връзка с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, тъй като усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно.

Няма и не желая повече да повеждам този разговор ", фръцна се Мария. След тези думи Къщата стартира да ври и кипи, а някогашната на Гущеров даже си разреши да изцепи: Не ме интересува, даже да й греша в аналната жлеза ".

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР