Касандра и Алехандро тъкмо ще се вземат, после развалят годежа,

...
Касандра и Алехандро тъкмо ще се вземат, после развалят годежа,
Коментари Харесай

Нинова за разговорите с ГЕРБ: Целият народ чака, те искат да се забавляваме

Касандра и Алехандро таман ще се вземат, след това скапват годежа, вечерта сватовете разделят чеиза на булката, по този начин разяснява в ефира на бТВ договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. " В игри с квадратчета няма да участваме. Вие виждате, че ние мълчахме до момента, тъй като първите и вторите спорят за кабинет. ГЕРБ като опърва политическа мощ и господин Борисов носят отговорност за сформиране на държавно управление и непоклатимост за България. Това е реалност. Г-н Борисов предложения вторите - Политическа партия и Демократична България. От там стартира бразилски сериал, които са по 100 серии ", уточни Нинова.

По думите й ПП-ДБ са реагирали като първокласници и са дали на Борисов състав за Министерски съвет, който след това ГЕРБ за разпилели на пух и прахуляк. След това Борисов е поставил завършек на сериала, тъй като е омръзнал на публиката и по тази причина е поканил другите.

" Тези игрички, които си играе с Политическа партия и Демократична България - с Българска социалистическа партия няма да му се получат. След това желая да ви кажа пет неща за Българска социалистическа партия, които вадя пред скоби. Ние разбираме сериозността на обстановката в България. Държавата е в тежка политическа рецесия втора година и би трябвало да се излезе от нея. Това може да стане единствено в случай че Народното събрание проработи. Знаем, че сме 23-ма и не можем да носим тежестта на ръководството. Ние сме 23-ма, само че може да пристигна миг, в който от тези 23-ма да зависи какво се случва в страната. Точно поради този тежък въпрос, ние сме решили да го решим с вътрешнопартийно допитване ", добави Нинова.

Тя акцентира, че Българска социалистическа партия не са детска градина. " Аз дистанцирам Българска социалистическа партия от този безпорядък. Ние сме съществени хора и не можеш да ми пращаш стратегия на друга партия, с цел да се забавляваме, когато целият народ чака бюджет ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия, разяснявайки обяснението на Десислава Атанасова за какво са й пратили не стратегия на ГЕРБ, а на ПП-ДБ. " Искаме ред и правила. Борисов е виновен за хаоса, който съзнателно основава. Предизборният им слоган беше Ред в хаоса, в този момент е безпорядък в реда. Дистанцирам Българска социалистическа партия от този безпорядък. Не може да ми пращаш стратегия на друга партия, с цел да се забавляваме. Ако на някой му се забавлява, Народното събрание не е място за това ", безапелационна е соцлидерката.

На въпрос дали Българска социалистическа партия би подкрепила първия мандат, тя отговори: " Ако членовете на партията одобрят този метод ". И добави, че не желае Борисов да си сменя мнението по три пъти дневно. След неговите изявления не би трябвало да се поставя точка, а запетайка. Според нея би трябвало ясна формула и пет целта. "

Нинова разяснява и атентата против основния прокурор Иван Гешев. Според нея не е възможно задграничен експерт да върви на мястото на престъплението „ Не е възможно, в случай че не е експерт, което има право да прави експертизи, огледи и т. н. Случайно пристигнал специалист от някъде не може да отиде на мястото на престъплението “, добави Нинова. „ Толкова спорна информация, и то сред публични органи, всява подозрение. Това всява нерешителност в институциите, това е още един мотив хората да губят доверие в институциите. Това е по-опасното. Не е добре това, което се случва “, сподели още Нинова. Според нея доста е тежко, в случай че е злоупотребено с името на децата и фамилията. „ Ако се окаже, че това е корист, това е извънредно “, добави още Нинова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР