Кървава трагедия в Съединените американски щати. Най-малко 22-ма души са

...
Кървава трагедия в Съединените американски щати. Най-малко 22-ма души са
Коментари Харесай

Най-малко 22-ма са убити при масова стрелба в САЩ

Кървава покруса в Съединените американски щати. Най-малко 22-ма души са убити, а над 50 са ранените при всеобща пукотевица в щата Мейн.

Стрелецът към момента се търси. Полицията към този момент го разпознава, само че претекстовете му остават неразбираеми. Според известия в локалните медии 40-годишният мъж е инструктор по огнестрелно оръжие, само че неотдавна е бил изпратен в психиатрично заведение.

От щатската полиция оповестиха, че мъжът е разкрил пукотевица на две места в град Люистън - в ресторант и в развлекателен център.

Масовото ликвидиране е станало на към 50 километра от Портланд. Жителите на Люистън са призовани да не излизат от домовете си, до момента в който нападателят не бъде хванат.

" Потресаваща вест в щат като Мейн, който е демократичен и спокоен. Заподозреният е посетил психиатрична болница и е желал да се лекува. Живеещи в региона на стрелбата описват, че са бягали, заключвали са се и са се криели. В Съединени американски щати проблемите с всеобщите стрелби са от дълго време ", съобщи в " Денят стартира " журналистът Симеон Гаспаров.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР