Кървава семейна трагедия във ВрацаТри са версиите - разширено самоубийство,

...
Кървава семейна трагедия във ВрацаТри са версиите - разширено самоубийство,
Коментари Харесай

Разследват клане на майка и 3-годишния ѝ син

Кървава фамилна покруса във Враца
Три са версиите - разширено самоубийство, нахлуване от ревнивост или от външен човек

Чакат се резултати от аутопсията

Прокуратурата и полицията във Враца работят по три версии за гибелта на 31-годишна жена и опита за ликвидиране на нейния 3-годишен наследник. Очакват се резултати от аутопсията, които да дадат насоки по всяка една от тях.

Тялото на мъртвата майка - словашка гражданка, както и на тежко раненото є дете бяха открити малко след 17 ч във вторник в дома им на петия етаж в блок “Химик” 10. Сигналът подал 32-годишния татко на детето, който по това време бил на работа. На него първо се обадили двете деца от първия му брак, които живеели със фамилията и следобяд се прибрали от учебно заведение. Състоянието на момченцето, което имало рани от нож на врата, било нормализирано и и кола за спешна помощ го откарала до столичния институт “Пирогов”. След животоспасяваща интервенция още същата вечер, през днешния ден положението му се подобряваше.

Основната версия на проверяващите е, че в тази ситуация е имало опит за разширено самоубийство - майката наръгала сина си и поставила завършек на живота си. Другите две версии са за ликвидиране, осъществено от ревнивост от човек от фамилията или от външен нападател.

Същия ден сутринта дамата повикала полиция поради фамилен скандал, само че когато униформените пристигнали, и тя, и мъжът є споделили, че нищо не се е случило, описа окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков.

Мъжът има двама братя, които и през днешния ден не бяха позволени до жилището. Съпрузите и трите деца живеят в блока на квартира и съседите едва ги познават. Повечето обаче считат, че нещастието е вътре в фамилията и не позволяват някой да е нападнал дамата и детето да ги обере или по друга причина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР