Кървава престрелка променя хода на събитията в следващия епизод на

...
Кървава престрелка променя хода на събитията в следващия епизод на
Коментари Харесай

Кървава престрелка преобръща събитията в „Клетката“

Кървава престрелка трансформира хода на събитията в идващия епизод на хитовата престъпна драма „ Клетката “ – този петък, от 21:00 ч. по NOVA. Докато минутите на Ина (Гергана Данданова) на независимост изтичат, тя бърза да стигне в точния момент назад в пандиза.

Тя изцяло осъзнава, че Димитър Пелев (Асен Блатечки) е заложил кариерата си, с цел да й обезпечи публично позволение за двойна промяна на външен работен обект. След като съумява да избави щерка си, Ина за нищо не света не би го предала. Малко преди да прекрачи прага на пандиза обаче среща индивида, разрушил живота ѝ - Валери Гендов (Явор Ралинов). Какво е намислил Шандо, дали Ина ще откри метод да го спре и изобличи?

Междувременно Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) е подготвен на всичко, с цел да отбрани фамилията си. След рисковата акция в Косово, където съумя да измъкне милионите безусловно под носа на Валери, в този момент той има още по-важна задача. Тото би трябвало да докара проекта до финалната точка, връщайки парите на първичния им притежател – Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов).

Така счита да обезпечи сигурността на околните си, заплашвани от безскрупулния предприемач. Как ще протече срещата му с Архонта и ще оказват помощ ли ограниченията за сигурност, които Арнаудов е взел? Кои непредвидими събития и ненадейно появили се врагове могат напълно да преобърнат проектите му?

Неочакван поврат следва и в пандиза, където основният надзорник Кирил Горанов (Веселин Петров) се радва на неприятностите, задаващи се за обществения контрольор Пелев. Целта му да го в профил един път вечно наподобява все по-възможна. Последиците от оповестяването на Ина за национално търсене стават съществени.

Може ли Димитър да се избави от дисциплинарно уволняване и кое събитие ще разбуни духовете зад решетките още повече, не пропускайте да наблюдавате в идващия епизод на „ Клетката “ този петък, към този момент от 21:00 ч., по NOVA.

Повече вести за най-новия български сериал следете на му и в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР