Каруци отново започнаха да се забелязват в Пловдив, макар движението

...
Каруци отново започнаха да се забелязват в Пловдив, макар движението
Коментари Харесай

Каруца препуска по основен булевард в Пловдив дори и 10 години след забраната

Каруци още веднъж започнаха да се виждат в Пловдив, въпреки придвижването им да бе неразрешено с решение на Общинския съвет през 2013 година. Така 10 години по-късно още веднъж се следят извършители, които са извънредно рискови за придвижването по пътищата.
Прочетете още
Читател на TrafficNews хвана нарушителят на Пазарджишко шосе към вътрешността на града. На транспортното средство с животинска двигателна сила даже и има и дете.

„ Абсурдно е 2023 година по улиците на града да се движат сходни транспортни средства, които са извънредно рискови ”, написа нашият четец.  Освен, че е неразрешено потреблението на каруци, по същия метод стои и с развъждането на коне, за което също би имало глоба.

В претекстовете за възбраната на каруците бе предпоставките за пораждане на пътнотранспортни катастрофи, както и това, че каруците се употребяват за експорт на инертни материали от коритото на река Марица, за нерегламентирана сеч и за нелегално транспортиране на боклуци.

Глобата за ръководство на подобен вид транспортно средство е от 50 до 500 лв., като каруцата предстои на репатриране. След това притежателят й може да си я вземе от углавен паркинг, а в случай че не го строи – предстои на бракуване.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР