Картофите са най-достъпните и любими зеленчуци, изпод ръцете на опитни

...
Картофите са най-достъпните и любими зеленчуци, изпод ръцете на опитни
Коментари Харесай

Възродете любовта към картофите и забравете за традиционните скучни ястия с тях с този шедьовър

Картофите са най-достъпните и обичани зеленчуци, отдолу под ръцете на опитни домакини в разнообразни тълкования: пържени, варени, задушени, печени във формата на картофени палачинки или кюфтета, както и за салатка и пюрета. И в случай че мислите, че не можете да изненадате никого с картофено ядене, ние ще ви разубедим!
Това ще стане вашето обичано ядене! Бързо, елементарно и най-важното всички съставки са разполагаем и могат да бъдат открити във всяка кухня. Това е толкоз вкусно, че една порция няма да бъде задоволителна, написа zajenata.bg.
Картофи по португалски
Картофите, изпечени по подобен необикновен метод, се втурнаха към нас от Португалия. В заведенията за хранене там се сервират като странично ядене за месо, риба и даже морски блага. Но в действителност това ядене е толкоз необикновено, че е изцяло задоволително и единствено по себе си.
Необходими съставки:
8 картофа
30 г масло
2 ч.л. розмарин
4 скилидки. чесън
40 мл зехтин
сол на усет
Оригиналната рецепта допуска потреблението на млади картофи, само че това не е належащо, можете да вземете картофи с тънка кожа - във всеки случай, то ще бъде извънредно вкусно!ПОДГОТОВКАКартофите са добре измити и сварени. След това го оставете настрани и изчакайте да се охладят.
 смачкани картофи по какъв начин да сготвям Сега най-интересното! Всеки картоф би трябвало да бъде леко натиснат с лъжица. Картофите би трябвало да се счупят, само че никога не да се разпаднат.
 печени картофи в коричка във фурната Във формата за печене на картофи, полейте зехтин. Нарежете скилидките с чесън и ги разпределете отмерено на дъното на купата.
 картофено лющене във фурната Натиснете картофите под формата на цепнатина, поръсете със сол (препоръчваме да употребявате морска сол) и поръсете с розмарин. Розмаринът е по-добре да е свеж, само че можете да го употребявате и като суха фалшификация.
 картофи в униформа в рецептата на фурната Нарежете маслото на кубчета. Поставете 1-2 кубчета за всеки картоф и, в случай че е належащо, в допълнение полета с малко количество зехтин.
 картофи в униформа във фурната Загрейте фурната до 180-200 ° С. Печете картофите, до момента в който заловен златиста коричка. Готово! Сервирайте това извънредно ядене, напоявайки с ароматно масло.
 по какъв начин да се пекат картофи в коричка във фурната
Между другото, няма да имате потребност от други подправки като червен пипер или черен пипер. Розмаринът и чесъна дават неповторим усет! Е, в случай че сте почитател на зелен лук, не забравяйте да поръсите готовото ядене с него. Ароматните картофи с кожичка, ще послужат като отлична гарнитура за всяко месо или риба и, апропо, сама по себе си е самодостатъчно и задоволяващо ядене.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР