Картофите са многофункционален натурален помощник в борбата с множество заболявания.

...
Картофите са многофункционален натурален помощник в борбата с множество заболявания.
Коментари Харесай

Лечение с картоф – шипове, разширени вени, кожни проблеми

Картофите са многофункционален естествен асистент в битката с голям брой болести. Тези грудкови растения дадени ни от природата имат необятно приложение в националната медицина: от лекуване на шипове, до облекчаването на признаци на високо кръвно, разширени вени и лекуването на циреи.

Те са богати на витамините от Б-комплекс и имат високо наличие на витамин С. Не въздействат остро на кръвната захар, а я контролират и се предлагат като въглехидрат за диабетици. Те имат богато наличие на фибри и нишесте и оказват помощ против язви, стомашни раздразнения, полипи и рани.
Необичайни използва на картофи в семейството
На всички ни е ясно защо най-често се употребяват картофите – за готвене, като яктията с този артикул нормално са едни от най...
Прочети повече
Какво ще се случи с тялото ни, в случай че ядем картофи всеки ден

За да влияете на шиповете си – измийте добре 1 кг картофи и ги сварете без да ги белите. Пийте тази течност вместо вода в продължение на 40 дни. Преди да предприемате обаче сходен вид лекуване, направете консултация с доктор за медикаментите, които вземате и по какъв начин това може да ви се отрази.

Ако имате проблеми със стомашно-чревния тракт, яжте топли сварени картофи. Те работят като мас на стомаха, набират ви нужните хранителни субстанции, не съдържат холестерол и не провокират раздразнение.

5 аргументи да ядете по 1 картоф на ден

Резенчета добре почистен и нарязан картоф понижават болките от разширени вени, главоболие, болки в очите и въздействат на кожата като я почистват от нежеланите пъпки и циреи.

Внимание! Статията има единствено информативна цел и не замества консултацията със експерт!
Ако ви болят ставите, този зарзават ще ви СПАСИ
Всички знаем, че болките в ставите са извънредно неприятни. Те са постоянно срещано събитие, изключително при възрастните хора. Това, схваща...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР