Картинг писта Лаута, съвместно с Картинг писта “Варна и RaceFacer.com,

...
Картинг писта Лаута, съвместно с Картинг писта “Варна и RaceFacer.com,
Коментари Харесай

Варна и Пловдив се обединяват в помощ на 8-годишния Мишо

Картинг писта " Лаута ", взаимно с Картинг писта “Варна " и RaceFacer.com, за поредна година провежда благотворително картинг съревнование в памет на именития водач във Формула 1 Аертон Сена, който почина на 1 май 1994г. на писта " Имола ".

Състезанието ще се организира на 1 май 2023 (понеделник). От 10:00 до 12:00 часа  са квалификациите, а в 12:30 часа стартира надпреварата на участниците попаднали в ТОП 20. 

Всички събрани средства от квалификациите и надпреварата ще бъдат дарени за щедрост в поддръжка на акцията " Живот за Мишо ". 

Повече за акцията може да научите тук.

Михаил е едвам на 8 години с голямо предпочитание за живот. Но на 13 март 2023 година за него стартира един същински призрачен сън. Той не може да движи лявата си ръка и няма нюх. Същото се случва и с левия му крайник. След консултация с невролог е признат в детско поделение в Плевен. Направени са голям брой проучвания и ЯМР. Лекарите там не могат да оказват помощ за неговия случай, защото се съмняват в най-лошото.

Михаил е превозен по неотложност в София, болница УМБАЛ " Св. Иван Рилски “, още веднъж е изработен ЯМР. Открити са няколко тумора в мозъка, както и най-коварния стволов израстък. На 23.03.2023 Михаил влиза за първа интервенция (биопсия от стволовия тумор) и в същото време биват изрязани мозъчни кости и вградена титаниева мрежа за декомпренсация.На 04.04.2023 се реализира втора интервенция за слагане на клапа.

Още не знаем какво следва сигурно и какъв брой ще стоим в болничното заведение. Лъче и Химио терапия след зарастване на раните. За в този момент лекарите споделят, че се отнася за генетична неврофиброматоза.

Нека помогнем на Мишо да живее, да запазим усмивката му и вярата в положителното! 

БАНКОВА СМЕТКА:

Банка: Алианц Банк България  

IBAN: BG28BUIN95611000712339  

BIC:  BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев  

Основание: Дарение за Михаил Илиянов
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР