Картър Верхег отбеляза победното попадение след 1:42 минути в продължението

...
Картър Верхег отбеляза победното попадение след 1:42 минути в продължението
Коментари Харесай

Флорида нанесе пета поредна загуба на Анахайм

Картър Верхег означи победното попадение след 1:42 минути в продължението за триумфа на Флорида над Анахайм с 4:3. Братята Ерик и Марк Стал вкараха по един гол за Пантерит ", като Райън Ломберг също се разписа.

Сергей Бобровски отрази 29 шута.

Анахайм към този момент има пет следващи загуби, макар че вратарят им Джон Гибсън избави 51 удара. Мейсън Мактавиш, Франк Ватрано и Дмитри Куликов вкараха за отбора.

Давид Пастрънак се разписа във втората и третата част, с цел да обезпечи успеха на Бостън над Отава с 3:1. Това бе четвърти следващ триумф за отбора, който е водач в Атлантическата дивизия. Чарли Макавой асистира и за трите попадения на Бостън, а Джейк ДеБръск също се разписа. Клод Жиру вкара единственото попадение за Отава, Кевин Мандолийз направи 29 спасявания.

Евгений Свечников и Лоуган Кутюр записаха по гол и асистенция за успеха на Сан Хосе против Сиатъл с 4:0. Ноа Грегър и Майкъл Айсимонт също вкараха, а Ерик Карлсон направи две асистенции. Бившият вратар на Сан Хосе Мартин Джоунс направи 19 спасявания за Сиатъл.

Уейд Алисън означи победния гол за Филаделфия над Калгари с 4:3. Трейвис Конечни и Тони ДеАнджело записаха по гол и асистенция, до момента в който Никола Делорие също вкара за спечелилите. Самуел Ерсон отрази 32 шута. Микаел Баклунд и Андрю Манджапан приключиха с гол и асистенция за Калгари, Тайлър Тофоли също означи, а Ноа Ханифин направи две асистенции.

Брок Нелсън вкара два пъти за триумфа на Ню Йорк Айлъндърс над Питсбърг като посетител с 4:2. Бо Хорват се регистрира с гол и асистенция, до момента в който Зак Паризи направи две асистенции. Иля Сорокин направи 44 спасявания. Джейк Генцел и Джейсън Закър означиха попаденията за Питсбърг, до момента в който вратарят Тристан Джари, който се завърна на леда, откакто отсъства в 9 мача поради травма, избави 28 шута.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР