Карта на деня – Колелото на съдбата. Колелото на съдбата нумерологично ...

Карта на деня – Колелото на съдбата.
Колелото на съдбата нумерологично

Таро карта за 24 ноември

Карта на деня – Колелото на ориста.

Колелото на ориста нумерологично е 10, а това е завършването на цикъл. Често когато забележим тази карта, ние знаем, че съдбата/вселената/висша мощ се е намесила, с цел да ни насочи към нов курс; това може да бъде нова работа, овакантяване на остаряла, нов дом, връзка, разлъка, пренасяне или шанс. Промяната ще бъде мощно въздействаща и ще донесе нови благоприятни условия. Вземете дейна роля, скочете в колелото и превърнете компликациите в живота в предизвикателство. Не е толкоз значимо какво се случва с вас, а какво вършиме с това, което се случва. Приемете поканата, която Вселената предлага и внесете нова вероятност, енергия и метод на битие в живота си.

Съвет за деня – Асо мечове.

Асата в Таро са нумерологично номер 1 и съставляват новото начало, предлагането на опция и капацитет. Мечовете са свързани с детайла Въздух и значат мисловния развой, представяйки силата на мозъка посредством разсъдъка и интелекта. В това Асо можем да забележим меч, рязък корона, която съставлява нашата коронна чакра, символизираща мисловен пробив. От едната страна имаме маслинова клонка, а от другата палма, която демонстрира, че е имало борба, борили сме се за нещата и в този момент знаем какво желаеме и сме подготвени да инициираме и да го изпълним. Йодите покрай дръжката на меча съставляват наличието на Божественото, което ни води към висшата истина. Това е извънредно решаваща карта и значи момента, в който сме взели решение; затова през днешния ден ще бъде ден за умствена изясненост, виждане на истината и способността да изрязвате отрицателните детайли от живота си.

В работата :

Тази композиция от карти несъмнено насочва към новости в работата. От нови планове и благоприятни условия, до цялостна смяна на работното място. Добър ден за учене и повишение на квалификацията.

За влюбените и фамилните: Днес може да има конфликт и изясняване на усеща, на мотивация и планове. Ново начало за връзките и отношението ни към самите себе си. Ще пожелаваме повече почитание и ценене, ще бъдем стимулирани да слагаме граници и да пазим персоналното си достолепие.

Автор: Венета Евтимова

е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от претекстовете, които ни въодушевяват, от границите, които си слагаме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един трогателен път за нахлуване в дебрите на душата и стартира да учи символиката на картите и методите за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – положителното и неприятното, триумфите и паденията, и като че ли отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените стремежи на индивида.

Венета ще тегли композиция от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Източник: az-jenata.bg
PromoMall.bg