- Karsan доставя нови 5 автобуса e-Atak на град Вайлхайм,

...
- Karsan доставя нови 5 автобуса e-Atak на град Вайлхайм,
Коментари Харесай

Общият брой на електрически автобуси на Karsan в Европа надхвърли 250!

- Karsan доставя нови 5 рейса e-Atak на град Вайлхайм, Германия!

Предлагайки съвременни транспортни решения на градовете със своите системи за публичен превоз, Karsan продължава да бъде изборът на европейските страни за градски превоз с помощта на своята гама от електрически артикули. Тъй като Karsan модернизира транспортната инфраструктура на голям брой градове със своите екологично чисти търговски транспортни средства с нулеви излъчвания на най-новите технологии, електрическият парк на марката в Европа надвиши 250 единици.

Karsan, увеличавайки мощността си в Европа, неотдавна достави 5 рейса e-ATAK в град Вайрхайм в Германия, който желае да модернизира градския си превоз поддържан с дизелови транспортни средства, като ги размени с електрически рейсове. С доставката Karsan в допълнение ускори пазарния си дял в Германия с близо 20 електрически рейса в разнообразни провинции на страната, отговаряйки на немските стандарти за качество.

Karsan, предлагайки решения за публичен превоз, отговарящи на актуалните потребности с визията си да бъде една крачка напред в бъдещето на подвижността, продължава да се уголемява бързо в цяла Европа със своята новаторска и софтуерна гама от електрически артикули. Електрическите рейсове на Karsan, които имат екологична еднаквост, комфорт, висока продуктивност и идеални размери, се оферират на европейските градове по най-достъпния метод дружно с ефикасната дилърска и сервизна конструкция.

e-ATAK предлага пробег от 300 км

e-ATAK предлага динамична дизайнерска линия, притегля вниманието на пръв взор със своите LED дневни светлини. Електрическият мотор в e-ATAK дава на потребителите високопроизводително шофиране с мощ от 230 кВт и 2500 Нм въртящ миг. 8-метровият клас e-ATAK има общ потенциал от 220 квтч на петте си акумулатори от по 44 кВтч, създадени от BMW. Може да се зарежда за 5 часа със зарядни устройства с изменчив ток и за 3 часа с устройства за бързо зареждане с което изпреварва своите съперници, както и спредлагания пробег от 300 км с едно зареждане. Освен това, с помощта на регенеративната спирачна система, която обезпечава възобновяване на силата, батериите могат да се дозареждат до 25 %. e-ATAK предлага потенциал за пасажери от 52 души и има две разнообразни варианти за слагане на седалки.

Karsan има към този момент 55 години наличие в турската автомобилна промишленост, създава търговски транспортни средства за водещи международни марки и има лична марка коли съвременни уреди. Karsan създава търговски транспортни средства от 1981 година, а фабриката му в Бурса Хасанага има потенциал да създава 19 870 транспортни средства годишно на една промяна. Тя е проектирана с еластичност да създава всички типове транспортни средства от леки коли до тежки камиони, от миниванове до рейсове, разпхоложена е на 30 км от центъра на град Бурса и е развиита на повърхност от 200 декара, 90 от който са закрити индустриални площи.

Като единствен самостоятелен производител на транспортни средства на разнообразни марки в турската автомобилна промишленост в продължение на повече от 50 години, Karsan взе участие във всички сегменти на товарния и пътническия превоз посредством създаване на производни на нови и съществуващи артикули дружно със своите бизнес сътрудници и лицензодатели в сходство с визията на компанията. Karsan, който създава и предлага на пазара на „ новаторски артикули и услуги “ „ от концепция до пазар “, има за цел да укрепи своята бизнес линия като Основен производител/OEM.

Karsan ръководи цялата верига действия на автомобилната си промишленост - от научноизследователска и развойна активност до произвеждане, от маркетинг до продажби и следпродажбени действия. Karsan създава моделите JEST, ATAK и Star като лична марка. В допълнение, Karsan също създава и продава 100% електрически модели e-JEST и e-ATAK в границите на съдействието със международния колос BMW, както и рейс без водач от равнище 4 Автономен модел e-ATAK и дълъг 10-12-18 метра e-ATA развити с локалната софтуерна компания ADASTEC

Karsan създава коли Megane за марката Renault, нови леки търговски транспортни средства H350 за Hyundai Motor Company (HMC) и рейсове 10-12-18 метра за Menarinibus. Освен производството на коли, Karsan предлага и индустриални услуги в завода си, ситуиран в проведена индустриална зона.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР