Каролин Роб е първата жена главна готвачка на принцеса Даяна

...
Каролин Роб е първата жена главна готвачка на принцеса Даяна
Коментари Харесай

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Каролин Роб е първата жена основна готвачка на принцеса Даяна и Чарлз. Тя споделя какви са били желанията на прицесата и на фамилията й.

Бившият основен готвач в двореца споделя за Даяна пред “Sunday Times”. Тя е работила за кралското семейство от 1989 до 2000 година.

Според нея Даяна е имала доста другарски темперамент и за нея се е работило елементарно. “Често идваше в кухнята и даже миеше чиниите. С нея беше доста весело”, споделя Каролин.

За принцесата тя е готвила типични ястия, напълно лесни и непретенциозни. Майката на Уилям и Хари е обичала салатите, пълнения патладжан, студеното агнешко и понякога се е наслаждавала на суфле. Принц Чарлз обаче е бил по-взискателен откъм храната си – държал да му се готви единствено със сезонни артикули.

Готвачката споделя и за Хари, който доста обичал тартовете. Тя му приготвяла непрекъснато разнообразни разновидности и в хладилника постоянно го чакал най-малко един подобен десерт.

Каролин си спомня по какъв начин един ден той пристигнал при нея с молба да му даде цялостен тарт, и когато тя му споделила, че за това ще би трябвало да има позволението на майка му, той изтичал и се върнал с записка от Даяна, където тя документално се съгласява. Роб към момента пази тази записка като дребен спомен от работата си в двореца. За Уилям тя споделя, че обичаният му десерт е била шоколадовата торта с бисквити.

След нещастието Каролин е решила да остане още малко в двореца, с цел да помогне на дребните Уилям и Хари. “Беше мъчно време. Исках да оказа помощ с каквото мога. Просто да дам малко комфорт в дома. Да бъда там – в кухнята, където момчетата влизат и излизат”, споделя готвачката.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР