Карлсберг България инвестира в нови 2 млн. оборотни бутилки от

...
Карлсберг България инвестира в нови 2 млн. оборотни бутилки от
Коментари Харесай

Карлсберг България инвестира в нови 2 млн. бутилки за новия сезон на Пиринско Младо пиво

Карлсберг България влага в нови 2 млн. оборотни бутилки от 330 мл. за новия сезон на Пиринско Младо питие, стана ясно на към този момент обичайното събитие на компанията за разкриване на новия бирен сезон. Брандът бележи все по-голямо търсене от появяването му на пазара преди 2 години.

При лансирането на Пиринско Младо питие Карлсберг България прави вложения от над 2 млн. лева за съоръжение и софтуерна подготовка, нужна за производството на непастьоризираното питие в пивоварната в Благоевград.

“Пиринско Младо питие несъмнено се хареса от потребителите на Пиринско, а и освен от тях. То развива капацитета си на едно от най-свежите бирени оферти в своя сегмент и способства за триумфа на бранд-майка. Резултатите от представянето на Пиринско през миналите 12 месеца са безапелационни - Пиринско е най-голямата бирена марка у нас. По данни на организация A/S Nielsen, през 2017 година марката реализира 19,8% пазарен дял в размер от общия пазар на бира в страната ”, показа Теодор Несторов, маркетинг шеф на Карлсберг България.

Комуникационната кампания  на марката за 2018 година е актуализирана, като надгражда концепцията от предходната година, в която посредством персонажи на животни по занимателен метод и с доста възприятие за комизъм е показано свежото позициониране на марката, обвързван с природата и естествения си състав.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР