Карлово. Завърши изграждането на кръговото кръстовище на Подбалканския път I-6,

...
Карлово. Завърши изграждането на кръговото кръстовище на Подбалканския път I-6,
Коментари Харесай

Пловдив: Завърши изграждането на кръговото кръстовище на Подбалканския път I-6 при входа на град Карлово

Карлово. Завърши построяването на кръговото кръстовище на Подбалканския път I-6, при входа на град Карлово. На формалното разкриване на обекта участваха: заместител министър-председателят по икономическата и демографска политика Марияна Николова, регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров, ръководителят на управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) Георги Терзийски, кметът на Карлово Емил Кабаиванов и други Това оповестиха от пресцентъра на АПИ
Инвестицията е за над 936 хиляди лева с Данък добавена стойност и средствата са от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Новото кръгово кръстовище е при започване на Карлово при км 254+257, в посока Сопот. То размени съществуващото преди този момент триклонно кръстовище с обходния път на града. Целта на осъществената реорганизация е да се увеличи сигурността на придвижване и да се понижат предпоставките за пътни произшествия. Новото кръстовище е с енергоефективно LED осветяване.
Строително-монтажните работи са изпълнени от „ ПСТ Груп “ ЕАД. Стойността на контракта е 936 752.38 лева с Данък добавена стойност. Строителният контрол е сбъднат от „ План инвест Пловдив ” ЕООД, техният контракт е за 10 584 лева с Данък добавена стойност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР