Карлос Сайнц няма да прибързва със завръщането си на пилотското

...
Карлос Сайнц няма да прибързва със завръщането си на пилотското
Коментари Харесай

Карлос Сайнц не е сигурен, че ще може да се състезава в Австралия

Карлос Сайнц няма да прибързва със завръщането си на пилотското място във Ферари и ще отстъпи позицията си на резервата Оливър Берман, в случай че не е подготвен за цялостен спортен уикенд в Гран при на Австралия от Формула 1. Това зави самият той, представен от организация Ройтерс.

Сайнц сигурно ще вземе присъединяване в първата свободна подготовка, макар че не е упражнявал в отборния симулатор в Маранело.

" Ако на следващия ден не се усещам добре, аз ще бъда първият, който ще го уточни. Може и да ми трябват още две седмици отмора, преди да карам цялостно съревнование. Не ми се желае да се състезавам с болки, да се изтезавам и да влоша положението ми. Не съм малоумен. След тренировката ще кажа ясно по какъв начин се усещам ", съобщи водачът на Ферари.

В отсъствието на Сайнц пилотското място бе заето от дебютанта Берман, който приключи седми в Джеда и заслужи наградата " Състезател на деня ".

" Чувството сигурно не бе изключително прелестно за мен, несъмнено, тъй като нямах опция да карам след мощното начало на сезона. Автомобилът се държеше доста добре в Джеда и в главата ми бяха единствено сметки какъв брой точки изгубвам ", продължи той. / Българска телеграфна агенция

Carlos Sainz feels " ready " to return at the but knows it will be once he hits the track that he finds out for sure.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР