Карлос Насар, световен рекордьор във вдигането на тежести, взе отношение

...
Карлос Насар, световен рекордьор във вдигането на тежести, взе отношение
Коментари Харесай

Карлос Насар за корупционния скандал в щангите: Ясно беше, че има пари, които се подхвърлят под масата

Карлос Насар , международен рекордьор във повдигането на тежести, взе отношение по тематиката за корупцията в неговия спорт.

Талантът ни се завърна нощес от Германия, където вдигаше за своя клуб в Бундеслигата, а преди този момент завоюва Световната купа в Доха, Катар с нов международен връх при 89-килограмовите.

Точно сред тези две надпревари у нас гръмна нов скандал в щангите. Този път той не беше обвързван с допинг. В петък чиновник от Министерството на младежта и спорта беше хванат с рушвет, който е желал от шефа на федерациите по повдигане на тежести Ариф Маджит .

Малко по-късно задържан бе и Иван Иванов - треньор на националния тим .

" За тази грозна обстановка, подкупи и сходни неща, не знам, не мога да ви кажа детайлности, обаче на всички ни беше ясно, че там има пари, които се подмятат под масата. Някои може да не знаят, че аз от много време не упражнявам в националния тим. Там бяха почнали да се минават всевъзможни морални граници, като тези със абсурда с Неделчо Колев. Бяха почнали да ни стопират заплатите съзнателно, защото счетоводителят е партия на Иван Иванов. Неделчо Колев спираше заплатата на Иван и те не предаваха доклада и спираха да дават и нашите заплати. След това ни караха да вършим видеа, в които да желаеме промяна на управлението. Вменяваше ни усеща за взаимност, по-късно аз стопирах да упражнявам в националния тим ", съобщи Насар пред Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР