Карлос Алкарас определено се наслаждава на живота на №1 в

...
Карлос Алкарас определено се наслаждава на живота на №1 в
Коментари Харесай

Животът като №1: Поздрави от Джими Бътлър и шеги от Рубльов за Карлос Алкарас


Карлос Алкарас несъмнено се любува на живота на №1 в тениса. Само в границите на няколко месеца 19-годишният испанец се трансформира в един от най-популярните спортисти в целия свят.

Това му носи и някои до неотдавна мечтани срещи като тази със звездата на баскетболния Маями Хийт Джими Бътлър. Бътлър гледа от първия ред мача на Карлитос против Душан Лайович, а това бе втори случай, в който той гледа от близко испанеца, откакто бе на трибуните и през февруари на шампионата в Буенос Айрес.

„ Той постоянно е балансиран. Никога не се ядосва и наподобява, че се забавлява същински “, разяснява Бътлър във връзка на най-младия №1 в историята. „ Мисля, че когато се забавляваш и имаш този нрав да знаеш, че си най-хубавият, тогава излизаш и играеш като най-хубавият. Тогава резултатите идват. Не е инцидентно, че той е №1. “

Алкарас бе доста благополучен от наличието на Бътлър, а друго известно лице по трибуните бе доминиканската певица Нати Наташа. „ Леко нервозен съм, когато виждам хора като Джими, звезди, когато аз играя. За мен това е необикновено. В прочут смисъл не мога да допускам, че тези хора се любуват да гледат моите мачове. Това е полуда. “

Колегите на испанеца също приказват с удивление за уменията на младежа, който впечатлява и с държанието си.

Tennis TV снима любопитен миг от подготвителните кортове в Маями и една среща сред Алкарас и Андрей Рубльов. Ето и получилият се занимателен диагол:

Рубльов: Какъв е този човек? Нито една неточност.

Алкарас: Опитвам да съм като теб, да умъртвявам с форхенда, без неточности.

Рубльов: Ако се опитваше да си като мен, щеше да си №8 или №9 в света.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: изкуствен интелект и Григор Димитров
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР