Карлос Алкарас несъмнено е най-талантливият млад състезател и едва ли

...
Карлос Алкарас несъмнено е най-талантливият млад състезател и едва ли
Коментари Харесай

Въпреки кончината на баща си: Фереро зарадва Алкарас с неочаквана поява за финала

Карлос Алкарас безспорно е най-талантливият млад играч и надали някой се съмнява, че испанецът скоро ще оглави международната класация. 18-годишният състезател довечера може да се трансформира в един от малцината младежи, които са печелили купа от сериите " Мастърс ", а основна заслуга за неговото развиване има някогашния първенец от Ролан Гарос - Хуан Карлос Фереро.

Някогашният номер едно работи с младока от самото му нахлуване в ATP Тура и се е трансформирал в по-голям брат за него. Връзката сред двамата е доста по-силна от нормалната сред треньор и играч, което дава своите резултати и Алкарас върви самоуверено по стъпките на наставника си. Тази седмица обаче Фереро не можеше да бъде до своя подопечен, тъй като трябваше да претърпи загубата на своя татко и се прибра назад в Испания, до момента в който Карлос остана в Маями и съумя да доближи до конфликта за купата, въпреки че не можеше да разчита на поддръжката от страна на най-важния човек в неговия екип.

Досега международният номер 16 посвещава всичките си победи в конкуренцията на треньора си, а самият експерт е решил да изненада Карлос и през вчерашния ден вечерта е пътувал скрито до Флорида. В последна сметка Фереро идва в хотела тази заран, до момента в който младокът стои в лобито дружно с другите си близки и насладата на Алкарас е голяма, когато вижда своето най-голямо тенис ентусиазъм. Трогателната сцена приключва с прегръдка сред двамата и несъмнено през днешния ден първенецът от Рио ще има още една сериозна причина да бъде пределно стимулиран в идната крайна среща.

Quand Carlos Alcaraz retrouve son entraîneur, Juan Carlos Ferrero, qui vient seulement d`arriver à Miami (il était rentré en Espagne après le décès de son père).
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР