Карлос Алкарас намери място в осминафиналите на силния турнир в

...
Карлос Алкарас намери място в осминафиналите на силния турнир в
Коментари Харесай

Алкарас стартира с победа над германски квалификант в Пекин

Карлос Алкарас откри място в осминафиналите на мощния шампионат в Пекин, откакто се наложи над квалификанта от Германия Яник Ханфман с 6-4, 6-3 за близо час и 40 минути игра.


Поставеният под номер 1 в схемата испанец имаше компликации по пътя към продобиване на срещата, само че в последна сметка се оправи със съпротивата на съперника. В първия сет той на два пъти губеше преимущество от един пробив по отношение на противника, само че въпреки всичко го пречупи за крайното 6-4. Във втората част той направи два пробива, с цел да се поздрави с триумфа.

Алкарас направи два аса и четири двойни неточности, само че загуби единствено шест точки на първи сервис за целия мач и приключи с 20 уинъра и 9 непредизвикани. В спор за място на 1/4-финалите той ще се изправи против Лоренцо Музети, който отстрани първенеца от Джухай Карен Хачанов в три сета.

Напред продължиха още Яник Синер, Даниил Медведев, Андрей Рубльов, Александър Зверев, Йошихито Нишиока и Николас Джари, който в профил четвъртия в схемата Стефанос Циципас. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР