Карло Анчелоти вече не е треньор на германския хегемон Байерн

...
Карло Анчелоти вече не е треньор на германския хегемон Байерн
Коментари Харесай

Байерн уволни Карло Анчелоти!

Карло Анчелоти към този момент не е треньор на немския хегемон Байерн Мюнхен.

Ръководството на клуба е взело решение да освободи италианския стратег и екипа му на изключителна среща този следобяд
. Новината беше публично оповестена от " Алианц Арена "!

Загубата с 0:3 от ПСЖ в Шампионска лига нощес се оказа решаваща за ориста на Анчелоти. Освен това той изпусна съблекалнята на баварците, което сътвори вихър от кавги в тима. Именно това е главната причина за слабите резултати напоследък. Освен тежкото проваляне в Париж, в петък Байерн направи 2:2 с Волфсбург в Бундеслигата, а по-рано падна с 0:2 при визитата си на Хофенхайм.

Според медиите в Германия, любимците за заместител на Карлето са трима. Това са Томас Тухел, който сега е без работа, младият треньор на Хофе Юлиан Нагелсман и Вили Саньол, който беше асистент на Анчелоти. Именно французинът ще води неделния мач против Херта в Берлин, само че от клуба оповестиха, че той е краткотраен вид. Не е изключено при положителни резултати, 40-годишният Саньол да получи непрекъснат контракт.

Под управлението на Анчелоти, Байерн завоюва купата на Германия, две Суперкупи на страната и отпадна на 1/4-финалите в Шампионска лига през предишния сезон от Реал Мадрид. Това стана след продължения и съществено съдийско рамо за " кралете ", пише gol.bg.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР