Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на

...
Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на
Коментари Харесай

Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на Луната?

Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на Луната?Не за първи път военни представители вършат изказвания за извънземни. Сега сержант Карл Улф твърди, че е виждал фотоси на извънземни структури на Луната. “Имаше доста високи кули, сферични здания и структури, които приличаха на радарни чинии. ” Това са някой от изказванията на сержант Карл Улф.Улф, някогашен член на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в продължение на повече от четири години,имал строго секретно позволение за криптиране на информация и фотоси, работел с Тактическото въздушно командване в AFB Langley, Вирджиния.Извънземни структури на Луната?Докато Карл Улф работел в оборудване на Националната организация за сигурност, му били показани изображения, направени от Лунния орбитал на НАСА, показващи съществуването на детайлни структури, основани от друга цивилизация.Снимките са направени преди кацането на задачата Аполо през 1969 г.През 2001 година Карл Улф споделил в изявление това, което е видял, твърдейки, че има неоспорими доказателства за извънземна конструкция от тъмната страна на Луната.
По време на изявлението Улф декларира, че е получил строго секретното позволение за достъп до класифицирана информация през 60 -те години. Той споделя, че работил като специалист в лаборатории за фотографско наблюдаване. През множеството време работил на машини, които обработвали фрагменти от наблюдения във Виетнам.Един ден неговият шеф го изпратил в оборудване на НАСА в друга близка базата. Целта била да се оказва помощ при проблем с оборудването, употребявано за обработка на изображения от първата задача на Лунния орбитален уред.Както си спомня Улф, влезнал в огромна постройка, сходна на хангар, с хора от разнообразни националности в цивилни облекла, всички съпроводени от преводачи.Бившият водач споделя по какъв начин е бил отведен в едва осветена стая, където е оставен уединено с различен водач,който след къс диалог по какво ще работят, декларирал:-Между другото, ние открихме извънземна база от тъмната страна на Луната.Вече сме сигурни,че не сме сами във Вселената.Улф,очарован и изплашен, се опитал да разбере какво има в поради. В отговор сътрудника му посочил фотографска мозайка, снимана от Лунния орбитален уред.В мозайката можело да види основа с геометрична форма върху която имало няколко структури: кули, сферични здания, обекти, сходни на антени.Трагичната гибел на Карл УлфНа 5 октомври 2018 година някогашният водач споделя в радиопредаване,че ще показа доказателства с двама публицисти от Ню Йорк Таймс.На 10 октомври 2018 година Улф умира на 74 годишна възраст в Лансинг, щата Ню Йорк. Той бил ударен от ремарке на трактор,което го блъска на заден ход.Веднага е откаран в Медицинския център Каюга, където е умрял от голям брой пострадвания.Въпреки обстоятелството, че случаят е разследван, в никакъв случай не са повдигнати обвинявания, името на лидера на ремаркето не е разкрито, нито аргументите за случая.Това кара доста конспиратори да имат вяра, че Карл Улф е принуден да замълчи вечно,което ни кара да мислим: Има ли в действителност фотоси на изкуствени извънземни структури на Луната?

 karl wolfe existen estructuras artificiales alienigenas en la cara oculta de la luna 1 600x343 - Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на Луната?
Единственото съществуващо доказателство в този случай е изказването на Улф, само че той не съумя да покаже доказателствата, за които говореше приживе.В продължение на няколко години, изключително с напредъка на сателитните технологии, като Гугъл Moon, на бял свят излязоха няколко мистериозни изображения на Луната.

 karl wolfe existen estructuras artificiales alienigenas en la cara oculta de la luna 2 600x343 - Карл Улф: Има ли изкуствени структури от тъмната страна на Луната?
Съвсем неотдавна китайският луноход Yutu-2,който кацна от противоположната страна на Луната, не заяви за съществуването на нещо изкуствено. Трябва да се означи обаче, че лунохода е кацнал в кратер и е минал единствено един километър.Поради тази причина мистерията на изкуствените структури с извънземен генезис, разказана от Карл Улф, остава неразкрита. В момента доста други откриватели и ловци на НЛО напомнят описа на Улф,както и мистериозните обстоятелства от трагичната му гибел само че огромните медии не обръщат внимание. Цензурата продължава ли?Последните думи от изявлението на някогашният сержант,бяха:Всеки ден се надявах да чуя и видя по новините,че НАСА най-сетне е решила да разкрие истината за човечеството. Но по този начин и не се случи. За това взех решение да приказвам!
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР