Карл Пеи, основателят на Nothing, може да стане значим фактор

...
Коментари Харесай

Nothing OS – нов играч в мобилните платформи


Карл Пеи, създателят на Nothing, може да стане важен фактор в смарт телефон промишлеността
(снимка: Nothing)

С обствениците на някои смарт телефони с Android към този момент могат да тестват нова операционна система. Това е Nothing OS, основана от с ъоснователя на китайския бранд за смарт телефони OnePlus – Карл Пеи.

Компанията Nothing се появи на сцената предходната година, когато пусна първия си артикул – безжични слушалки. Това лято се чака компанията на Пеи да показа и първия си телефон под ръководство на операционна система Nothing OS.

Новата мобилна платформа се базира на Android. Предварителна версия на системата стана налична за събаряне на определени смарт телефони през април посредством бета версията на Nothing Launcher. Журналисти получиха опция да тестват Nothing Launcher на смарт телефони Samsung Galaxy S21, Galaxy S22, Гугъл Pixel 5 и Pixel 6.

Някои функционалности на Nothing телефоните ще бъдат налични и на устройства, на които е изтеглен Nothing Launcher. Засега описът с телефони, които поддържат Nothing Launcher, не включва OnePlus. Но разработчиците твърдят, че поддръжката на Nothing Launcher за OnePlus идва „ скоро ”.

Премиерата на първите Nothing OS телефони се чака това лято
(снимка: Nothing / YouTube)

Nothing Launcher е в действителност предварителна бета версия на Nothing OS. Уникалните функционалности включват оптимален брой икони и оптимален брой папки, както и специфични джаджи за времето и часовника.

Nothing OS се отличава още с неповторими тапети и мелодии. е наличен за евакуиране от Гугъл Play, само че единствено за гореспоменатите устройства.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР