Карим Бензема не намери място в идеалния отбор за изминалата

...
Карим Бензема не намери място в идеалния отбор за изминалата
Коментари Харесай

Избухна скандал, след като ФИФА не постави Бензема в идеалния отбор на годината

Карим Бензема не откри място в идеалния тим за миналата година на ФИФА, който бе разгласен на церемонията " The Best ". Въпреки обстоятелството, че той беше измежду единадесетте финалисти за самото отличие и изживя най-хубавата година в своята кариера, това се оказа незадоволително, с цел да откри място измежду най-хубавите. В идеалния отбор на ФИФА попаднаха Лионел Меси, Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Ерлинг Холанд. Това провокира гнева на сътрудника на френския нападател на Реал Мадрид – Карим Джазири.

" Не слагането на Бензема в единадесеторката на годината е липса на почитание към футбола, само че ние знаем, че футболът е най-малката грижа на ФИФА и това е от доста време ", написа Джазири в Twitter.

Идеалният тим на ФИФА за 2021 година: Джанлуиджи Донарума (Пари Сен Жермен), Дейвид Алаба (Реал Мадрид), Рубен Диаш (Манчестър Сити), Леонардо Бонучи (Ювентус), Жоржиньо (Челси), Нголо Канте (Челси), Кевин де Бройне (Манчестър Сити), Кристиано Роналдо (Манчестър Юнайтед), Ерлинг Холанд (Борусия Дортмунд), Роберт Левандовски (Байерн Мюнхен), Лионел Меси (Пари Сен Жермен).
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР