Кариерата на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от СкандаУ, се

...
Кариерата на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от СкандаУ, се
Коментари Харесай

Край с кариерата на Тото от СкандаУ

Кариерата на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „ СкандаУ ”, се срина за броени часове. Рапърът, нашумял с присъединяване си във „ ВИП Брадър ” преди няколко години, остана без участия и мощните си спонсори след изцепката с Тити Папазов в предаването му, което се излъчва по интернет (т.нар. подкаст). Първо хотел във Велинград, където трябваше да се проведат идващите фотоси за предаването на Тото с аудитория, заяви, че са анулирани деянията и парите за билетите ще бъдат връщани до края на август. В обществените мрежи незабавно заваляха поздравления за хотела, че реагира съответно на обстановката.

Припомняме, че в подкаста „ При ТоТо ” Тити описа, че в ученическите си години е имал интимна връзка с 16-годишно момиче, което 3 дни, откакто се разделили, му изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я „ накаже ”, Папазов опитал да остриже косата на момичето – това призна самият той. Тъй като тя се дърпала, Тити направил дупки в косата й. „ Беше вечерта. Обаждам се на Гергана. „ Възпитателно ” й дадох съвет по какъв начин да контролираш нагона си. Шест месеца след нашата възбрана има инкубационен интервал. Единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. Започна процесът на подкастряне. Тя стартира да се бори неистово за косата си ”, споделя Тити в клипа. Зрителите останаха втрещени, че по този начин свободно се приказва за принуждение над дами и в цялата зала, където се записва предаването, се чува смях.



Тото и Тити

Клипът с изявлението с Тити Папазов съответства със абсурда с насилника от Стара Загора, който наряза с макетно ножче и подстрига косата на 18-годишната Дебора. 400-те шева, направени след зверството, бяха избрани от експертизата и съда като „ лека телесна щета ”, което провокира вълна от отвращение и всеобщи митинги под надпис „ Нито една повече ”. Клипът на Тото с Тити имаше 280 000 гледания, като точният брой към този момент няма по какъв начин да се види, защото видеото е изтрито. На 1000 гледания рапърът печели по 5 лева Изчисления на „ Уикенд ” демонстрират, че Йонислав Йотов е лапнал 1400 лв. единствено от феновете на клипа с Константин Папазов. Хората се възмутиха обаче повече на държанието на Тото, който не спираше да се хили сеирджийски. Хейтът не спря и даже стигна до апели към рекламодателите да отдръпват поддръжката си за интернет предаването на закръгления врачанин.

Само няколко дни по-късно и това не закъсня. На 2 август евентуално най-щедрият рекламодател на Тото – „ Пепси България ”, който работи с него от 2020 година, смъкна рекламите си с него. Оттам оповестиха, че не могат да дават естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието.

„ Тюламор Дю “ също му обърнаха тил. В обществените медии от алкохолната марка написаха, че приключват партньорството си с Тото. Така един по един спонсорите започнаха да се отхвърлят от услугите на артиста от „ СкандаУ “, който от няколко дни се покри. Според негови сътрудници той е изпаднал в жестока меланхолия след всеобщата реакция и на публиката, и на спонсорите. Засега бе отсрочен единствено един концерт на групата в Созопол, само че в този курорт следва и друга изява. Участията във Варна, Видин и Девня също не бяха отсрочени до публицистичното привършване на броя.

Има два разновидността за по-нататъшното развиване на случая, разясняват пред „ Уикенд ” хора от шоубизнеса. Единият е абсурдът да ускори интереса към деянията на Тото и групата му „ СкандаУ “. А другият е на тези концерти да има засилено наличие на неприветливо настроени хора към врачанина. Което пък може да докара до вълнения.

Жената на Йонислав първа скочи да го брани, тъй като видя, че кранчето с парите може да секне. Кристин Йотова написа по какъв начин Тото е доста добър татко и брачен партньор. Колко е заслужен, по какъв начин би направил всичко за фамилията си и какъв брой добре се държи с нея, не че хората ги интересува. Младата русокоска очевидно не може да направи разлика сред Йонислав у дома и Йонислав в ютуб. Хората го упрекват за държанието в канала му, не за отношението му към фамилията. Кристин сякаш има висше за ПР от Нов български университет, само че много е скарана с правописа и пунктуацията, тъй като текстът й бъкаше от правописни и механически неточности. Разбира се, тя ще се оправдае с бързане, само че „ Уикенд ” и различен път е разгласил нейни необразовани бисери. Красавицата работи като танцьорка и е по-добре да си остане в това занятие, а да не се насочва към пиара, където надали има потребност от следващата неособено грамотна персона. Мисълта на момичето не тече безпрепятствено, само че пък тя компенсира с хубост. Затова си е взела и Тото, който също не е корифей на мисълта. Хората учат с години, с цел да са публицисти или артисти и да водят шоу, а рапърът с едно „ кажи почтено, брат “ си кара от няколко години и сполучливо води предаването си.

Андреа Банда Банда също взе отношение за Тото, жена му и тематиката с насилието. Бившата панелистка от „ На кафе ” разкри, че с булката на Йонислав били в една онлайн група и била потресена какъв брой профан и нагла била Кристин. Не стана ясно в коя група са били дружно, само че мнението й за русата госпожица не е позитивно.

„ Можеш да приказваш каквото искаш, това не е телевизия ”, споделяше рапърът на гостите си, които напиваше с уиски. Има клипове с очевидно пияни посетители и водещ.

В подкаста му са взели участие Киро Брейка - потвърден сводник на българки в Испания, и Ванко 1 - потвърден и наказан сводник от Пловдив. Често почитателите на Тото са му казвали да преразгледа листата си с посетители, тъй като интервюира хора, които по никакъв начин не дават добър образец на подрастващите.

Печели най-малко по 80 000 лв. месечно

Тото се оказа една от най-добре печелещите родни звезди и на месец прибира най-малко 80 000 лв., откри „ Уикенд ”. За приходите му можем да съдим преди всичко по личните му думи, защото той постоянно си разрешава непремерени изявления, парадирайки с парите си съвсем като мутра от 90-те години на предишния век. През 2017 година, малко откакто завоюва „ ВИП Брадър ”, младокът пресметна, че за последните три месеца е изкарал 2 милиона лв.. 

Тогава това звучеше като изхвърляне, защото дружно с дуетната си половинка Лъчо брадатият артист прибираше по едвам 1000 лв. на присъединяване. Сега цената му е скочила 6 пъти, а съгласно злите езици върхът му е 17 000 лв., с цел да ощастливят абитуриентския бал на невръстна мутреса.

Гешев го брани

Засега зад Тото застават само жена му и някогашният основен прокурор Иван Гешев, който го брани от нападките и даже се предложи за негов идващ посетител.

„ Съсипвайки живота му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето ”, написа младата му брачна половинка Кристин Йотова в дълъг и прочувствен пост в негова отбрана във фейсбук.

А Гешев разгласи, че на драго сърце би бил един от гостите в подкаста му, наричайки хейта против Тото „ безумна вендета ”. „ Кой би се осмелил да му гостува в този момент, когато всички се нахвърлят върху него? Аз бих. Защото дано да сме наясно - не Тото държеше макетното ножче и не той носи отговорността за този случай на принуждение. И че насилието си е принуждение и не може да се разделя по какъвто и да е политкоректен симптом на търпимо или нетърпимо ”, написа Гешев също в дълъг пост в обществените мрежи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР