Кариерата на Памела Андерсън е изключително богата и завладяваща, откакто

...
Кариерата на Памела Андерсън е изключително богата и завладяваща, откакто
Коментари Харесай

Памела Андерсън ще изиграе Бриджит Бардо в документален филм

Кариерата на Памела Андерсън е извънредно богата и завладяваща, откогато се появи на холивудската сцена през 90-те години на предишния век. Според " Deadline " 55-годишната актриса, модел и телевизионна водеща възнамерява да взе участие в документален филм за живота и кариерата на Бриджит Бардо . Fremantle неотдавна закупи световните права върху документалния филм за френската кино звезда.

Макар че към момента има какво да научим за продукцията на документалния филм за Бриджит Бардо, знаем, че той ще изследва завладяващата кино кариера на френската актриса, както и не по-малко завладяващия ѝ персонален живот. Бриджит Бардо, която има платинено руса коса, мрачен грим на очите и постоянно секси облекло, е секс знак през 50-те и 60-те години на предишния век (заедно с Мерилин Монро). Тя бързо придобива международна популярност след емблематичната си роля във кино лентата " И Бог сътвори дамата " от 1956 година

Когато Памела Андерсън се появява за първи път в хитовия ефирен сериал " Спасители на плажа " и типичен филми като " Barb Wire ", доста хора незабавно виждат поразителната ѝ аналогия с фамозната Бриджит Бардо с нейната руса коса, мрачен грим и зашеметяваща фигура. И двете актриси са известни с това, че през цялата си кариера са изобразявали мощни, секси женски облици, само че също по този начин и с любовта си към животните и работата си в региона на битката за правата на животните. Бриджит Бардо основава Фондация " Бриджит Бардо ", която оказва помощ за спасяването на диви животни, а Памела Андерсън от години се застъпва за правата на животните, като даже става почетен шеф на PETA.

Работата с документални филми не е нещо ново за Памела Андерсън, която преди малко пусна своя личен документален филм " Pamela, a love story " по Netflix по-рано тази година. Новият документален филм споделя действителни фрагменти и дневникови мемоари на секс иконата, споделяйки по какъв начин се е издигнала до славата, разказвайки в детайли за многочислените ѝ сантиментални сътрудници и за прословутата ѝ секс касета с тогавашния ѝ брачен партньор Томи Лий. Критиците и почитателите се радват на кино лентата, като сега той има впечатляващите 98% в Rotten Tomatoes и 7,2 от 10 в IMDb.

По сходен метод Hulu пусна собствен личен биографичен ефирен минисериал " Pam & Tommy " предходната година, в който Лили Джеймс е в ролята на Памела Андерсън, а Себастиан Стан от MCU - в ролята на Томи Лий. Сериалът от осем епизода показа всички пикантни детайлности за секс касетата " Honeymoon ", която беше основана от актрисата и барабаниста на " Мотли Крю ", преди да изтече в общественото пространство. Hulu обаче сътвори телевизионния сериал без никакво присъединяване или позволение от страна на Памела Андерсън или Томи Лий, което провокира доста разногласия към сериала.

Пол Уотсън, Клод Льолуш, Ален Бугрейн-Дюбур и Жан-Макс Ривиер също ще вземат участие във кино лентата. Бриджит Бардо, която в този момент е на 88 години, също ще показа своята версия на историята, до момента в който размишлява върху историческия си и от време на време спорен живот.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР