Кърджалийката Яна Димова, за която тръгна кампания за набиране на

...
Кърджалийката Яна Димова, за която тръгна кампания за набиране на
Коментари Харесай

Тъга! Яна загуби битката за живота си, оставя сираче

Кърджалийката Яна Димова, за която потегли акция за набиране на пари за лекуване, не съумя да се пребори за живота си. 35-годишната майка е умряла през вчерашния ден, 1 октомври, оповестиха нейни близки.

Яна е майка на 5-годишно момиченце. От няколко месеца тя бе в кома. В началото на май дамата била призната в локалната болница с повръщане, световъртеж и високо кръвно. От превивам, който получила, Яна почнала да се държи несъответстващо и я изпратили в психиатрията.

Оттам я върнали още веднъж в болничното заведение, тъй като не била за тях. От неврологичното поделение пък я изпратили в ОАИЛ, където открили, че равнищата на калций и натрий са мощно занижени.

Започнали вливания, които внезапно покачили равнищата им и кърджалийката получила инсулт, а по-късно се наложило да я приведат в кома.

Жената бе настанена в профилирана клиника в град Пловдив. Поради скъпото лекуване околните й били мощно затруднени с покриването на разноските, като в две детски градини, както и учебно заведение в Кърджали и Момчилград бе подета акция за събиране на средства.

Погребението на Яна ще бъде на следващия ден, 3 октомври, в Кърджали. Лупа.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР