Карантината се превърна в най-големия враг за много хора. Стоенето

...
Карантината се превърна в най-големия враг за много хора. Стоенето
Коментари Харесай

Ева Мендес: Обожавам да стоя у дома с Райън - slava.bg

Карантината се трансформира в най-големия зложелател за доста хора. Стоенето у дома в началото беше отлично, тъй като имахме опция да свършим толкоз доста неща, за които все не ни оставаше време. Постепенно обаче домът ни стартира да се стеснява и да ни притиска. Желанието да излезем на открито стана голямо и нямахме самообладание изолацията да завърши.

Въпреки че карантинните ограничения към този момент са вдигнати, доста от нас не престават да работят от у дома, което малко или доста въздейства на психическото положение. Ако и сътрудникът ви непрекъснато е вкъщи, има огромна възможност да се сътвори битово напрежение, което да докара до големи кавги.

За Ева Мендес обаче стоенето у дома е сбъдната фантазия. Домът е мястото, където желае да бъде дружно с колегата си Райън Гослинг и двете им деца. В неделя, 4 октомври, актрисата показа остаряла фотография от плажа, на която е облечена с черна рокля. „ Тази фотография е най-малко на 15 години. Тази година не съм била на плажа. Не съм ходила и да търча “, написа Мендес в обществените мрежи.

Въпреки че визитата на плажа и тичането не са неразрешени, в случай че се съблюдава вярната обществена отдалеченост, Ева има прелестна причина, с цел да пропусне и двете интензивности. В мненията под фотографията някои почитатели написаха, че Райън би трябвало по-често да извежда приятелката си на открито, с цел да се движат повече и да не стоят затворени по през целия ден.
„ Не, благодаря. Добре съм. Предпочитам да съм вкъщи с мъжа си, в сравнение с където и да е другаде по света “.

Е, въобще не можем да я виним. Ако и нашият мъж беше Райън Гослинг, най-вероятно и на нас нямаше да ни се излиза от у дома. За страдание, артистът има очи единствено за Ева, с която се срещат през 2012 година на снимачната площадка на кино лентата „ Tha Place Beyonc the Pines “. Оттогава двамата са неразделни и са една от най-потайните холивудски двойки. Звездите са и родители на две дъщери – Есмералда и Амада, които към момента не са показани публично пред света.

В предходни изявленията Мендес споделя повода за ревностното бранене на персоналния си живот и фамилията си. „ Говоря за тях от време на време, само че не споделям техни фотоси всеки ден. Няма да обявявам фотография на дъщерите ми до момента в който те не станат задоволително огромни, с цел да ми дадат своето позволение “, споделя актрисата.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР