Караницата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на

...
Караницата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на
Коментари Харесай

Защо се скараха Кейт и Меган - slava.bg

Караницата сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на сватбата на Меган и Хари била поради чифт чорапогащи, настояват източници на списание Tattler.

Кейт се разплакала поради Меган. "Беше парещ ден и явно имаше спор по отношение на това дали шаферките би трябвало да носят чорапогащници, или не. Кейт, която следвала протокола, мислеше, че би трябвало. Меган не искаше шаферките да носят чорапогащници ", споделя осведомено лице.

От фотосите от сватбата се вижда, че шаферките, в това число прицеса Шарлот (дъщеря на Кейт и принц Уилям), не носят чорапогащи. Освен това, принцеса Шарлот пробвала роклята си едвам няколко седмици преди сватбата и това донесло напрежение за Мидълтън.

Дворецът Кенсингтън предприе извънредно необикновената стъпка за обществено и публично разграничаване от претенциите в публикацията на списание Tattler. В изказване се споделя: „ Тази история съдържа редица грешки и лъжливи неверни представяния, които не бяха пуснати в двореца Кенсингтън преди публикуването. “

Този краен отвод частично беше, с цел да попречва повтарянето на някои от по-причудливите изказвания, само че също по този начин акцентира безпокойството на Двореца от това, което той преглежда като незаслужено проучване на живота на двойката и техните претекстове.
И по този начин, какво стана за публикацията, която ги разстрои толкоз доста?

Мнозина без подозрение ще се насочат към „ tightsgate “ като причина за конфликта сред Меган и Кейт. Това е обвързвано с тоалетите, които шаферките трябваше да носят на сватбата на Меган и Хари преди две години.

Профилът на списанието, озаглавен Катрин Велика, цитира неназована другарка от Кембридж, която твърди, че Кейт желала да следва „ протокол “ с шаферките, измежду които принцеса Шарлот, която тогава била на три години, носела чорапогащи.

"Имаше случай на подготовката на сватбата " сподели източникът. „ Беше парещ ден и явно имаше спор дали шаферките би трябвало да носят чорапогащи или не. Кейт, следвайки протокола, почувства, че би трябвало. Меган не беше съгласна с нея. "

Снимки от церемонията в параклиса на Сейнт Джордж, Уиндзор, допускат, че Меган е спечелила разногласието, тъй като наподобява, че демонстрират шестте шаферки с голи крайници. Заслужава да се означи, че фотоси от сватбата на принц Уилям и Кейт през 2011 година демонстрират, че нейните шаферки са носили чорапогащи.

Подобни дребни битови разногласия нарушават доста сватби евентуално. А що се отнася до чорапогащите, това е очевидно кралският метод. Според догатки на другари на Кейт, поместени в публикацията, тя се е намесила евентуално освен тъй като счита, че чорапогащите наподобяват по-спретнато, само че и като знак за почитание към кралицата. Определено е имало предходни известия за различия сред двете херцогини във връзка с тоалетите на сватбения ден, с едно изказване, че Кейт, която не от дълго време роди принц Луис, е била обляна в сълзи след среща с Меган.

Приятелите на семейство Мидълтън постоянно са отричали историята със сълзите, само че също са признавали, че връзката сред двете дами не е била лесна.

Въпреки това, те не признават изказванието на Татлер, че херцогинята на Кеймбридж „ е потърсила опцията да сложи Меган на нейно място, порицавайки я за това, че безобразно приказва с личния състав на двореца Кенсингтън “.
Безспорното е, че идването на Меган разстрои динамичността на тогавашните близки връзки, които съществуваха сред Уилям, Хари и Кейт.

Хари, спомняте си, се отнасяше с Кейт като със сестра и като че ли се любуваха взаимно на компанията си. Но когато известната тройка стана „ Fab Four “, внезапно магията изчезна.
Приятели си спомнят, когато двете двойки направиха известното си изявление за своите благотворителни проекти, Кейт е треперела за разлика от Меган, някогашната актриса, която е говорила с цялостна убеденост.

Мнозина считат, че това е бил моментът, когато студенината се е спуснала сред двете дами и надлежно едната е решила да прави нещата по нейния метод, без значение от правилника, а другата изрично е отхвърлила предлагането единствено да оказва помощ и да одобри, че тя не е лидер. В същото време кръгът на херцогинята отхвърля изказванието отстрана на другар, че Кейт „ в никакъв случай не е дърпала Меган под крилото си и ѝ е споделила:„ Ще ти покажа въжетата “. "

Както непосредствен другар на двойката ми сподели: „ Помощ може да бъде предоставена единствено в случай че е призната с готовност. “

Говореше се, че по-рано Уилям е сложил под въпрос бързината, с която по-малкият му брат е решил, че желае да се ожени за Меган, защото самият Уилям се среща с Кейт осем години, преди да й даде годежен пръстен.

Хари, въпреки това, се е решил съвсем незабавно, откакто беше показан на звездата на американската телевизионна правна драма Костюми - жена с три години по-възрастна - на вечеря в Лондон

Профилът на Tatler е написан от Ана Пастернак, авторката, която стана известна през 1994 година с книгата "Влюбена принцеса ", романтизиран роман за аферата на принцеса Даяна с офицера от кавалерията Джеймс Хюит.

Особено нараняващо за Кейт са мрачните препратки към личното й семейство. В него се разказва стремежът на величието на майка й Керъл, която съгласно слуховете обръща тил на хората по метод, по който Кейт не го прави.

Цитирайки майстор, който е работил в дома на Уилям и Кейт - Анмер Хол, той споделя, че госпожа Мидълтън е "най-трудният клиент ", с който в миналото е работил. "

Дори сестрата на Кейт - Пипа не заобикаля от подигравателните наблюдения. Тя "говори като кралицата ", сподели един от нейните кръгове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР