Карън Шейлър – създателката на някои от най-любими коледни филми

...
Карън Шейлър – създателката на някои от най-любими коледни филми
Коментари Харесай

Коледа завинаги - стопляща история за любов

Карън Шейлър – създателката на някои от най-любими коледни филми ( " Коледен принц " и " Коледен лагер " ) и носителка на премията " Еми " – придвижва празничния дух и измежду страниците на покъртителен разказ. Зад вълшебната корица на " Коледа вечно " се крие стопляща история за обич с усет на канелени кифлички, в която една жена ще преоткрие магията и вярата на най-снежния и топъл сезон.

Коледа напълно не е най-любимото време от годината за писателката на летни романи Райли Рейнолдс. След трагичната загуба на татко си тя стартира да прекарва зимните празници на слънчевите плажове на Хаваите. Но когато получава позвъняване от издателя си, че последната ѝ книга е цялостен неуспех, Райли взема решение, че е време да провокира себе си и да направи нещо, което в никакъв случай до момента не е — да напише коледен разказ и да бъде част от лагер в хижа на Коледното езеро.

Планът ѝ за спокойна отмора с време да се концентрира върху кариерата си се обърква изцяло, когато в телевизионно изявление, напълно без да желае, тя насочва любовно обръщение към трима от някогашните си другари по едно и също време. А когато те се появяват в лагера, решени да си я върнат назад, обстановката изцяло се изплъзва от нейния надзор.

Ще се съгласи ли Райли да отиде на три сантиментални срещи? Или ще открие любовта в напълно непредвиден човек?

С увлекателния си жанр, Карън Шейлър съумява да болести с коледен дух даже и феновете на лятото, а като бонус към изданието читателите могат да открият няколко празнични предписания и екологични препоръки за по-целесъобразен празник с мисъл за природата.

А коледният лагер в книгата е въодушевен от действително действителен подобен, основан от самата авторка. С него тя е посетила над 65 страни по света, което ѝ печели прякора, с който е известна в медиите, " Коледната Карън ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР