Карамфилът има много полезни свойства. Той е отлично средство за

...
Карамфилът има много полезни свойства. Той е отлично средство за
Коментари Харесай

Ако дъвчете по едно зърно карамфил на ден, ще се отървете от куп здравословни проблеми

Карамфилът има доста потребни свойства. Той е чудесно средство за детоксикация на организма.

Малко хора знаят, че карамфилът има противовъзпалителни свойства. Той потиска размножаването на бактерии, микроби и акари и може да бъде потребен и при лекуване на бактериални инфекции.

Карамфилът има антивирусни свойства. Разбира се, не потиска размножаването на инфекциите, само че с помощта на съдържащите се в него витамини е превантивно средство за редица болести.

Карамфилът се употребява и в битката с паразитите. Съдържа субстанции, които ясно засягат група червеи. Продуктите с карамфил не повреждат организма.

Карамфилът е чудесно средство за детоксикация на тялото. За да постигнете резултат, би трябвало да си извършите чай с карамфил и джинджифил. Сложете лъжица листа черен чай, джинджифил, малко карамфил и кардамон в чайника. Залейте с 0,5 литра гореща вода и оставете да кисне 30 минути. Пийте на дребни порции денем.

Карамфилът има и противовъзпалителни свойства. Съдържащите се в него субстанции могат да провиснал спазмите на мускулите и кръвоносните съдове.

А в този момент дано поговорим какво ще се случи, когато дъвчете 1 зрънце денем.

Ако дъвчете по едно зрънце карамфил дневно, ще се отървете от редица проблеми.

Има огромен резултат върху устната хигиена, отстранява неприятния мирис, контролира храносмилането и предизвиква загубата на тегло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР