Каракачанов в РусеЧетири държави финансират проявления на радикален ислямизъм в

...
Каракачанов в РусеЧетири държави финансират проявления на радикален ислямизъм в
Коментари Харесай

Каракачанов: 4 държави финансират радикален ислям в България

Каракачанов в Русе „ Четири страни финансират проявления на коренен ислямизъм в България. При циганската маса, в гетата се вършат сходни пробиви “. Това съобщи вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов при визитата си в Русе. Последният случай, със арестуван и наказан български жител в Австрия , е доказателство за това съгласно него.

Политиците в България би трябвало да спрат да гледат на циганското население като на на ниска цена електорат , който купуват, и чиито закононарушения се неглижират, съобщи Каракачанов. Според него, точно разновидността на Закон за вероизповеданията, който Обединените патриоти оферират, ще спре политическото въздействие върху религиозните общности.

Каракачанов подлага на критика сътрудниците си от ГЕРБ, които създадоха сходен законопроект. Според него обаче той обслужва ползите на Движение за права и свободи, които се надяват да засилят въздействието си над мюсюлманите в България, посредством обезпечаване на финансиране. Вариантът на ГЕРБ и Движение за права и свободи би могъл да върне и остарялата тематика с връщането на вакъфските парцели на мюсюлманското вероизповедание, счита Каракачанов.

Все още няма изясненост коя компания ще завоюва поръчката за доставка на самолети за страната ни. По думите на Каракачанов, след извършените досега процедури са останали три благоприятни условия. Той изясни също договорът ще бъде междудържавен, а не с някоя компания.-->

По този метод съгласно него ще се избегнат обвинявания в корупция. Въпреки  недоволство и опитите за подклаждане на изкуствено напрежение, съгласно военния министър не са налице нужните условия за предварителни избори. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не са опция . Той изрази и недоволството си от протичащото се вътре в обединението Обединени патриоти

Чуйте звуковия файл:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР