Карадайъ и Пеевски за“ кабинета, включват се в комисията за

...
Карадайъ и Пеевски за“ кабинета, включват се в комисията за
Коментари Харесай

Карадайъ и Пеевски „за“ кабинета, включват се в комисията за конституционна реформа, Делян Добрев гласува против

Карадайъ и Пеевски „ за “ кабинета, включват се в комисията за конституционна промяна, Делян Добрев гласоподава срещу.

„ Ние от Движение за права и свободи имахме опция пред вас и медиите да заявим, че ние няма да пречим на колацията ГЕРБ-ПП да излъчат постоянно държавно управление. Това за нас е първа крачка за превъзмогване на рецесията. Българските жители не желаят следващи избори, а незабавно да преодолеем политическата рецесия, с цел да се вземат решение проблемите на хората. Основният проблем, който чака решение е прекъсване на прогресивното обедняване на българските жители. “ Това съобщи водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто Народното събрание гласоподава „ за “ кабинета „ Денков-Габриел “.



„ Мисля, че добре си спомняте на 13 април имахте опцията да представим нашата позиция след среща с господин Борисов. Това декларирахме, че това Народно заседание има доста значима задача, да се опита да направи правосъдната промяна, а с цел да се направи тя са нужни промени в Конституцията “, сподели още Карадайъ и посочи, че по тази причина той и Делян Пеевски са дали своят вот „ за “ съставянето на кабинет.

„ Това е поръчка за нашето държание в Комисията по конституционни въпроси, тъй като вие добре знаете, само че единствено ние от Движение за права и свободи имаме показан план за промени в Конституцията “, акцентира водачът на партията.
Борисов: Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат
„ Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат. Даже бяха уговорени министрите, само че да не приказвам повече “. Това разяснява от коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов откакто беше определено новото постоянно държавно управление.
Делян Добрев от ГЕРБ гласоподава срещу кабинета: Сбирщина от измамници, жадни за власт
Един от депутатите от ГЕРБ изненадващо натисна бутона против новото държавно управление. „ Гласувах „ срещу “ тъй като не преставам да считам, че ПП са пасмина от измамници, жадни за власт “, написа в профила си във Facebook Делян Добрев.

Постът е съпроводен със фотография на пулта за гласоподаване, върху който ясно е изписано името на народния представител и неговия негативен избор.

„ Чакам с неспокойствие да гласоподавам „ за “ при първият избор на съмнение към това правителство… И ми се коства, че този миг ще настъпи много бързо! “, добавя Добрев.



Всички останали депутати на ГЕРБ-СДС поддържаха държавното управление. Минути преди този момент Народното събрание утвърди състава на кабинета на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, начело с мин.-председател акад. Николай Денков. „ За “ гласоподаваха 131, „ срещу “ 69, „ въздържали “ се 0.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР