Кара сърцата да бият по-бързо (не само) на Свети Валентин:

...
Кара сърцата да бият по-бързо (не само) на Свети Валентин:
Коментари Харесай

Любов от пръв поглед? “Yes, of Corsa!”

Кара сърцата да бият по-бързо (не само) на Свети Валентин: Corsa e бестселър при дребните коли, съвършен за необвързани и двойки
Успешна акция: Вдъхновение за сантиментално въодушевление за Свети Валентин
Вашият избор: от 100% електрически, с ефикасен мотор с вътрешно горене и скоро с 48-волтово хибридно задвижване

Вярвате ли в любовта от пръв взор? Кара ли сърцето ви да бие по-бързо? Дали е идеалният сателит за вашата среща? Може да има единствено един отговор на всички тези въпроси на Свети Валентин: " Yes, of Corsa! " Защото новият Opel Corsa е идеалният сателит за сантименталния ден на всички влюбени. Ненапразно Corsa е толкоз известна и доказателство за това е че модела беше разгласен за най-продавания дребен автомобил в Германия за трета поредна година. Той се отличава с точност и огромно внимание към детайла - от местна подвижност без излъчвания при Corsa Electric до впечатляващ дизайн с Opel Vizor и технологии, които вършат всяко пътешестване по-спокойно и несъмнено. Моделът е оборудван с най-съвременна и съвременна мултимедия, с цел да може да пуснете най-красивите любовни песни или плейлиста за Свети Валентин от личния си смарт телефон.

Специално за празника - за Деня на Свети Валентин, Opel взаимно със своята креативна организация Jung von Matt създаде акция с цветна визия и видео, с която надгради сполучливата лансираща акция под мотото на „ Yes,of Corsa “.

Гарантирани страсти дължащи се на темперамент, комфорт и топ технологии

Екстериора на новата Corsa е изцяло в сходство с това изказване: изчистен от непотребни елементи, дръзновен, с темперамент. Той гордо носи отличаващото се лице на марката Opel Vizor и предлага извънредно многообразие от други възможности за задвижване - избор от две равнища на електрическа мощ на батерията до високоефективни мотори с вътрешно горене и хибриди с 48-волтова технология, които скоро ще бъдат препоръчани на потребителите.

Новият модел на Corsa продължава дългогодишната традиция на марката Opel да прави най-съвременните технологии и функционалности налични за необятен кръг клиенти. Те включват адаптивните матрични светлини Intelli-Lux LED® без отражения с общо 14 самостоятелно управляеми LED детайла, както и цялостен набор от съвременни системи за подкрепяне на лидера, изцяло цифров кокпит с последно потомство инфоразвлекателна система и комфортни седалки с масажна функционалност.

Честит празник на всички влюбени!

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР