Кара Делевин и Ашли Бенсън от дълго време отказват да

...
Кара Делевин и Ашли Бенсън от дълго време отказват да
Коментари Харесай

Кара Делевин потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Кара Делевин и Ашли Бенсън отдавна отхвърлят да потвърдят връзката си, само че това се промени през вчерашния ден, когато двете публично разкриха, че са дружно.

Първите клюки за връзката сред модела и актрисата се появиха още предишния май месец, когато почитатели ги видяха да се целуват.

След това те не престанаха да се крият, до момента в който през септември за първи път бяха снимани на открито дружно. Дори тогава, обаче, нито Кара, нито Ашли не потвърдиха, че са дружно.

“Не считам да разясня никакви сантиментални връзки, тъй като желая да запазя персоналният си живот личен”, сподели в изявление актрисата от Малки, сладки лъжкини.

Въпреки това двойката продължава да качва общи фотоси и да се появяват на събития дружно, без да демонстрират прекалено много непосредственост. Това не попречи на хората в медиите да ги атакуват за сексуалността им и те доста пъти бяха принудени да адресират казуса.

Чак в този момент те потвърдиха връзките си, повече от година откакто са дружно и Кара изясни за какво са избрали да го създадат. Двете са почувствали, че в този момент е моментът поради 50-годишнината от Стоунуолските протести от страна на LGBTQ+ обществото.

Кара и Ашли избраха да го създадат с видео, в което двете се целуват. Описанието под обявата изписваше с цветни букви Pride.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР