Кара Делевин е една от най-известните британски супермодели, която открито

...
Кара Делевин е една от най-известните британски супермодели, която открито
Коментари Харесай

Кара Делевин – неустоимо богата, но за какво харчи парите си? - slava.bg

Кара Делевин е една от най-известните английски супермодели, която намерено разгласи своята бисексуалност. Тя напълно не се посвени да опише какви са приходите ѝ и показа пред публицисти на „ The Sun “ защо обича да харчи парите си.

Така се оказа, че хубавицата се е сдобила с 21,5 милиона лири през 2018 година и сносно знае по какъв начин да ги трансформира в развлечение. Кралицата на подиума в действителност е най-високоплатеният супермодел във Англия с облага повече от два пъти спрямо другите си сътрудници, отбелязва изданието.

Кара елементарно надмина Кейт Мос и Роузи Хънтингтън-Уайтли, които завоюваха надлежно 9 милиона и 8 милиона лири.

27-годишната звезда си има няколко парцела, като единият е взела от артиста Джаред Лето през 2017 година за 1,5 милиона лири в Лос Анджелис. Освен това Делевин е похарчила още 100 хиляди с цел да го ремонтира. Там тя споделя реновирания си дом със сестра си Попи. Домът с тематични джунгли даже разполага със личен звукоизолиран бункер за празненство с дискови светлини, огледален таван и уреди за танцуване.

По информация на изданието, моделът също по този начин влага и в други невероятни недвижими парцели, като има първокласно имение и в Лондон. Известно е, че с интериора в стаите се занимава известният дизайнер Том Бартлет. Стойността на имението там, което е от XVIII век, коства към три милиона лири.

Когато не си е у някой от домовете, моделът обича и да пътешества, като през 2017 година отпразнува паметно рождения си ден в Мексико, похарчвайки 100 хиляди лири.

В изявление предходната година тя споделя: „ Определено имах доста привилегировано образование във връзка с опцията да пътувам и да раста в Лондон, което считам, че беше необикновено за мен. “. Тя споделя, че има прелестно семейство.

„ Разбрах също, че парите не са всичко “, показа още Делевин. Всъщност тя не печели единствено от стилния бизнес, само че е и шеф на империята на фамилията си, наречена Harvey White Properties Ltd, дружно със сестрите ѝ Попи и Клоуи и татко им Чарлс.

Тя също по този начин има и кино кариера, като измежду последните ѝ участия бе това в „ Отряд самоубийци “. Талантливата Кара също е проектирала облекла за Burberry и DKNY. Многото ѝ занимания ѝ носят доста приходи и несъмнено Делевин знае по какъв начин да им се радва.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР