Капитанката на Монтана Димана Макриева смята, че нейният отбор заслужено

...
Капитанката на Монтана Димана Макриева смята, че нейният отбор заслужено
Коментари Харесай

Димана Макриева: Посвещаваме Купата на господин Златко Желев

Капитанката на Монтана Димана Макриева счита, че нейният тим справедливо е спечелил Купата на България по баскетбол. Тя посвещава скъпия трофей на дългогодишния състезателен активист, кмета на Монтана Златко Живков:

 Баскетболистките на Монтана завоюваха Купата на България
Баскетболистките на Монтана завоюваха Купата на България

Момичетата на Стефан Михайлов се постановиха над Берое на финала в Перущица

" Много се веселя, че след една година пауза връщаме Купата още веднъж в Монтана. Абсолютно всички, както девойките, по този начин и управлението, и най-много господин Златко Живков, който прави всичко този тим да го има, го заслужават. Искаме да му я посветим. Като се приберем, ще му я връчим публично. Поздравявам и девойките на Берое, които се бориха до дъно.

Представиха се на равнище. При тях има много млади и надарени баскетболистки, които съгласно мен са бъдещето на българския баскетбол. Пожелавам им да не престават да работят и да се борят по този начин.

Показахме добър баскетбол, макар неналичието на чужденки. Надявам се това решение да федерацията да докара към триумф за българския баскетбол. Няма да стане тази година, само че може би след години ще се покаже резултатът от това ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР