Капитанът на златния олимпийски ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова

...
Капитанът на златния олимпийски ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова
Коментари Харесай

Капитанът на ансамбъла Симона Дянкова: Голям товар падна от плещите ми

Капитанът на златния олимпийски отбор по художествена гимнастика Симона Дянкова призна, че огромен товар е паднал от плещите й след края на нейната кариера. В особено изявление за youtube канала „ Спортната джунгла “ 27-годишната варненка разкри какъв брой мъчно е влезнала в националния тим. Тя беше запаса в предходния отбор, който завоюва бронз на олимпийските игри в Рио, само че отпада от състава преди случая с Цветелина Стоянова.

„ Вече бях почнала да се сготвям самостоятелно при Ефросина Ангелова. След това отпаднах от националния тим и се върнах да се сготвям самостоятелно във Варна. После се явих на теста за народен тим отбор. Доста хора изненадах с това,че не спирах да се боря – показа Симона Дянкова. - Чудеха се по какъв начин по този начин не преставам да упражнявам. Явно съм имала очаквания и съм вярвала, че мога да съумея. Радвам се, че се случи по този начин. Тези неща ме направиха по-силна. Знаех, че имам цел и си изчаках момента. “

Какво тъкмо се случи с травмата на Мадлен Радуанова в Токио, по какъв начин отборът е преодолял отпадането на Ели Бинева и Теодора Александрова поради травми и какви страхове са влезнали в главата на Дянкова преди заминаването за олимпиадата, вижте в цялото изявление за youtube канала „ Спортната джунгла “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР