Капитанът на ЦСКА-София Юрген Матей е получил тежка контузия и

...
Капитанът на ЦСКА-София Юрген Матей е получил тежка контузия и
Коментари Харесай

Капитанът на ЦСКА-София е с тежка контузия

Капитанът на ЦСКА-София Юрген Матей е получил тежка травма и ще пропусне освен последния мач за сезона против " Левски " в сряда, а и огромна част от идващия шампионат. Нидерландският бранител има скъсана кръстна връзка само че коляното, която ще го извади от игра за дълго време, разгласи клубът.

Матей пострада в дуела против ЦСКА 1948 (1:1) от предпоследния кръг на Първа лига.

Двубоят в събота, като се изключи че донесе голямо отчаяние на тима и почитателите му, защото " алените " изпуснаха първото място с изтървана дузпа в добавеното време, се оказа и злополучен поради неколцина контузени титуляри. Не единствено Матей.

Оказа се, че с мускулни контузии са Джонатан Линдсет и Маурисио Гарсез, като присъединяване им против " Левски " е под сериозна въпросителна. Извън строя трайно са Брадли де Нойер и Брайън Морено, а Мено Кох е осъден за насъбрани картони, прибавиха от Борисовата градина в публично известие.

Така ЦСКА-София ще излезе с много настандартна отбрана против " сините ", а има проблеми и в без това неефективната си офанзива. Голмайсторът Дюкенз Назон страда от хронична контузия в коляното и Саша Илич не може да разчита на него за цялостен мач, като той тренира на омекотен режим.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР